back to top

Уроци по холандски, немски и английски език

Обява №
7573868
Цена
25 лв.
Местоположение

град София, област София
Език
Други езици
Начин на обучение
На място, присъствено Онлайн, дистанционно
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 22 дни.
Допълнителна информация

- Работя с курсисти, студенти и частни ученици от 1999 г. Преподавам холандски език, немски и английски езици. Работих в Софийски Университет и в ДЕО-ИЧС от 1999 до 2004 г., в момента съм Специалист чужди езици на свободна практика. - При занятия 1 път седмично-едно допълнително безплатно упражнение за в къщи за 10-15 минути. При 2 пъти седмично- две допълнителни безплатни упражнения. При 3 занятия седмично - 3 допълнителни безплатни упражнения.
- ТЪРСИТЕ НАЙ-ДОБРИЯ УЧИТЕЛ? ДВАМА СА, ако можете да ги комбинирате: 1. българин, знаещ чуждия език 2. чужденец, който да ви учи на своя роден език. Защо?
1. Българинът ще ти каже: ”Това е много по-различно от български, тренирай допълнително! Тук си превеждаш от български, на чуждия език логиката е следната... Тук спокойно можеш да се опираш на български, логиката е подобна. ”
2. Чужденецът: отлично произношение, разговорен език, модерен жаргон.
ОБАЧЕ: Българинът учител ще ви помогне да разбирате материала по-добре, за по-малко пари, и ще ви каже дали чужденците могат да ви разбират. Нали и той е минал някога по тоя път!

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
https://uchiteli.bg/profile/ivan/17497
Адрес на подателя
област София, София, Люлин 6, бл. 618,