back to top

Помощ при Покупката на Автомобил/Автодиагностика и Техническа проверка/Внос на Кола от Германия

Помощ при Покупката на Автомобил/Автодиагностика и Техническа проверка/Внос на Кола от Германия
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
Обява №
7572953
Местоположение

/За цялата страна/
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 32 дни.
Допълнителна информация

Компания Auto Detektiv предлага Професионален Оглед и Диагностика на Автомобил преди покупката му. Услугата се извършва за България и Германия.

Бъдете Уверени в Избора си и Разберете Техническото Състояние на харесания от Вас Автомобил преди да го закупите!

Ще проверим колата за Удари и Пребоядисвани елементи, ще инспектираме Спирачната система и Окачването, Работата на Мотора, Скоростната Кутия и Съединителя, Състоянието на салона, ще направим Автодиагностика и ще видим Реалния Километраж на Колата.

Фирмата ни е Пионер за България на широко разпространената услуга в Америка и Русия --- АВТО ПОДБОР!!! Вие ни казвате вашите изисквания за автомобил и докато изкарвате пари в офиса или се наслаждавате на почивка със семейство и приятели, Ние се наемаме с досадните задачи като търсене на коли по сайтове, пътувания и Огледи, застраховки и регистрации.

АВТО ЕКСПЕРТ ЗА ДЕНЯ е друга услуга която въвеждаме за Пръв Път на Българския Пазар. Тя е особено удобна за хора които са в момента без кола или за тези идващи от други градове в София в търсене на ново МПС. Наш експерт ще ви посрещне пред дома ви или на гарата с наш автомобил и ще разполагате с пълен работен ден за Огледи на коли до намиране на тази която ви устройва.

Предлагаме Широка Гама от Услуги на достъпни Цени с една цел - да посрещнем нуждите на всеки един клиент дори в условия на криза.

Услуги и Цени:

1. Консултация (Ще Ви помогнем да определите марката и модела автомобил и това с какъв двигател да го закупите за да си спестите скъпо обслужване и бъдещи скъпи ремонти) - 35лв.
2. Професионален Базов Оглед на Кола - 45лв.
3. Професионален Оглед на Кола + Автодиагностика - 65лв.
4. Професионален Оглед на Кола + Автодиагностика + Живи Данни + Консултация - 85лв.
5. Професионален Оглед на Кола + Автодиагностика + Живи Данни + Проверка на Окачването на подемник + Консултация - 115лв.
6. Професионален Оглед на Кола + Автодиагностика + Живи Данни + Цялостна Проверка на Колата в Сервиз + Консултация - 185лв.
7. АВТО ЕКСПЕРТ ЗА ДЕНЯ (Неограничен брой Огледи на Коли от 9:30h до 18:30h, с наш превоз и осигурено посрещане от гара, летище и т.н./При нужда предлагаме и настаняване на ниски цени в уютен хотел с прекрасни гледки в подножието на планина Витоша) - 200лв.
8. АВТО ПОДБОР (Пакет от 10 Огледа на Коли. Клиента задава критерии, а ние поемаме търсенето по сайтовете за коли, прозвъняванията до търговците и всички подобни уговорки) - 400лв.
9. Авто Подбор до Ключ (Неограничен брой огледи. Ние поемаме цялостната процедура от търсене на автомобил по зададени ни предварително критерии до покупката му, регистрацията и застраховането му и доставката на колата на адрес) - 1000лв.
10. Съдействие за регистрация и застраховка на автомобил - 100лв.
11. Обслужване, ремонти и боядисване от ВРАТА до ВРАТА (Не се занимавате с досадно търсене на майстори и не ви лъжат за цените на частите и труда. Ние взимаме колата ви, обслужваме/ремонтираме я с части на преференциални цени и я връщаме на адрес) - 70лв.
12. Внос на Кола от Германия По Поръчка/Оглед на кола в Германия - Ако сте харесали кола в mobile.de, разполагаме с доверен сервиз в Мюнхен където колата може да се провери. Експерт от сервиза ще направи Оглед на място, Автодиагностика и Техническа проверка. Ако колата ви устрои след прегледа ще организираме докарването и с автовоз до България. При пътуване извън Мюнхен се заплащат 25 цента на километър. Цената на услугата е €250. Автовоза излиза около €500.
Ако желаете лично да купите автомобила от Германия но нямате познания за колите и не говорите немски, може да разчитате на Auto Detektiv за Придружаване до Германия, Огледи и Диагностика, Изкарване на червени номера и Докарване на собствен ход на колата.

*При Оглед на Кола извън София, пътуването се заплаща по 25ст. на километър.
*Ако желаете ние да кореспондираме с продавача, да организираме огледите и да водим преговорите за да договорим по-изгодна за Вас цена на автомобила, се заплаща 20лв. + 50% от договорената отстъпка.

Компания Auto Detektiv е винаги насреща за да Ви предпази от некоректните продавачи на коли и да Ви помогне да разберете Истината за харесания от Вас автомобил!

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Напиши нов коментар
Внимание!
Вашият коментар ще бъде видим от всички
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
Адрес на подателя
област София, София