back to top

АТВ КУБРАТОВО-НАЛИЧНИ НАД 30 модела от 3 серии: АKP, Outlander и Platinum от всички кубатури

Обява №
7569050
Обява от
Цена
420 лв.
Местоположение

село Кубратово, област София
Състояние
Марка/Модел
Bashan BS
Тип
ATV
Кубатура
250 куб. см
Двигател
Бензинов 4-тактов
Мощност
34 к.с.
Скоростна кутия
Автоматик
Вид охлаждане
Въздушно охлаждане
Година на производство
2020 год.
Пробег
0 км
Продавач
Официален вносител
Особености
Аларма Багажник Нов внос Сервизна книжка
Актуализирана вчера. Валидна още 89 дни.
Допълнителна информация

АТВ КУБРАТОВО и НИТРО Моторс представят ЕКСКЛУЗИВНО за България новите модели на ПЛАТИНУМ серията нямаща нищо общо с останалите серии на АТВта, като AKP и Outlander, които се предлагат на базар навсякъде, както и налични по стари модели на Шинерай, всичко с FULL екстри 2022г, международно име и код на всеки модел!!! ATВ КУБРАТОВО ви предлага АСОРТИМЕНТ от НАД 30 МОДЕЛА НАЛИЧНИ на склад с покритие за всички възрастови категории: 50сс, 125сс, 150сс, 200сс, 250сс, 300сс, 350сс!!!
Складът и шоурума ни в КУБРАТОВО се намират БЛИЗО до ДЖАМБО и Гуми Диана на влизане в София от БОТЕВГРАДСКОТО ШОСЕ за хората идващи по някоя магистрала или на само 8 км. от Сточна Гара за хората идващи от към София. Работно време от 9ч. до 19ч всеки ден ВКЛЮЧИТЕЛНО СЪБОТА и НЕДЕЛЯ.
Уважаеми клиенти, освен АТВта в богат Асортимент, ние ви предлагаме и КРОСОВИ мотори 2 тактови и 4 тактови НАЛИЧНИ винаги на склад на цени от вносител. Предлаганите Кросови мотори са с размери на гуми 8 и 10 цолови на 2 тактови и 17/14 и 14/12 и 21/18 цолови на 4 тактови бензинови и покриваме всички възрастови категории. ВНИМАВАЙТЕ, рамките им са много усилени и са от новата серия Deluxe на НИТРО МОТОРС, които няма нищо общо с ниско качествените рамки, които се предлагат по обяви в интернет на почти същите цени, като на Deluxe модели с много по-усилени рамки и докато вие си мислите, че по обяви ще намерите ”евтино”, ние ви гарантираме, че ще бъдете жестоко измамени с качеството и дори с кубатурута, която в много случаи не отговаря на инстинския обем... За първи път и ЕКСЛУЗИВНО за България, АТВ КУБРАТОВО и НИТРО МОТОРС представят уникален детски мотор SERVAL PRIME 1200W, 48V, 15Ah, Lithium Ion battery Electric Dirt Bike Kids Motorbike 12/10 цолови гуми подходящ за малчугани от 7г до 12г. ВНИМАНИЕ! Моделът отговаря на написаните характеристики и е от лицензиран завод, които не ни позволява да използваме търговски трикове в интернет пространството с нереални характеристики, които се пишат по обяви в интернет с изрази като ” максимална мощност 2400W и 1200W номинална мощност”... Затова всеки модел е с международно име и КОД на продукта, които лесно може да бъде проверен през Google от всеки желаещ да си закупи Мотор или АТВ от нас без да бъде подведен с кубатурата, ватовете или други технически данни, които в България не отговарят на истината написана по ОБЯВИ и разни онлайн магазини законни или незаконни!!!

СНИМКИТЕ ни са на РЕАЛНИ МОДЕЛИ, които са НАЛИЧНИ ВСИЧКИ само в СОФИЯ-КУБРАТОВО!

WWW.CHASTI-SKUTER-ATV. COM e РЕАЛЕН и ЗАКОНЕН електронен МАГАЗИН ПРОВЕРЕН И СВЪРЗАН с НАП през 5 мин съгласно търговския закон влязал в сила от 29.03.2019г, където нашите дългогодишни клиенти имат възможност да разгледат по- отделно въведени всички наши над 25 МОДЕЛА НАЛИЧНИ на склад в КУБРАТОВО с законни технически данни и цена към всяка снимка! Обяви ИЗВЪН ЗАКОНА, които всеки може да пише в интернет са за наивни хора, които желаят да бъдат измамени с ОБЯВИ... като държат да ви изпратят АТВто или Кросов мотор по разни куриерски фирми, разбира се без Фактура, без касов бон и с ИЗТРИТИ и ПРЕНАБИТИ КУБАТУРИ и ЗАВИШЕНА ЦЕНА...

НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ ОТ ОСНОВЕН ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ на тези АТВта и Кросови от 2005г насам, КОЙТО подържи и РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ и ГУМИ за тях пак като ОСНОВЕН вносител за България с ПРОДАЖБИ на ЕДРО и ДРЕБНО. АТВ КУБРАТОВО предлага на склад богат АСОРТИМЕНТ от НАД 30 МОДЕЛА НАЛИЧНИ ЦЕЛОГОДИШНО от всички кубатури 50/110/125/150/200/250/300/350сс на цени от 420лв до 4300лв с ДДС.

Гарантираме НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ и НАЙ- БОГАТ ИЗБОР! Продажби на едро и дребно, Резервни Части за тях, Гаранционен и извън гаранционен сервиз с НАЛИЧНИ Резервни Части и ГУМИ, които можете да пазарувате и през онлайн магазина ни, абсолютно законно, защото е свързан жс НАП през 5мин. от дата 29.03.2019г
За любители на фейсбука имате страница и група:
- Продава ATV-София. Кубратово
- Избор на първото ATV-въпроси и отговори
ВНИМАНИЕ! Всяко АТВ или Кросов мотор притежава ПЕЧАТ С КУБАТУРА на двигателя отговарящ на обема му, освен в случаите когато този печат е бил заличен, изтрит или пренабит на по-голяма кубатура и имате право да връщате АТВто на продавача дори да ви е било изпратено по някоя куриерска фирма!!!

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://www.chasti-skuter-atv.com
Адрес на подателя
област София, София, София
Виж на картата на офиса Виж офиса на картата /