back to top

Просторна двуетажна къща в м-т Прибой

Просторна двуетажна къща в м-т Прибой
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
image_10
image_11
image_12
image_13
image_14
image_15
Обява №
7552961
Обява от
Цена
583 000 EUR
Местоположение

м. Прибой, град Варна, област Варна, (Виж м. Прибой на картата)
Етажност
Двуетажна къща
РЗП
425 кв.м РЗП
Двор
1385 кв.м двор
Особености
Самостоятелна Барбекю/Беседка Ток Вода Локално отопление Гараж Камина Панорама море
Актуализирана преди 5 дни. Валидна още 45 дни.
Допълнителна информация

Ексклузивно предложение от ТОПИММО! Просторна къща с отличителен стил, която ще Ви очарова с уютен интериор, панорамна гледка към морето и съвременни удобства.

Разположена е в живописния квартал Галата, м-т Прибой, спокоен район с уредена инфраструктура, известен с чистия си въздух, много зеленина и красиви гледки към морето. До имота се стига по удобен асфалтиран път.
Технически показатели и параметри:
Сградата е на две нива, без сутерен. Конструкцията на сграда е стоманобетонна скелетна, с безгредови плочи, колони, неносещи преградни стени и шайби. Фундирането на сграда е плоско - върху ивични стоманобетонови фундаменти. В строителство са използвани: Бетон В25 и стомана АI и АIII/N/. Тухли за неносещи стени - кухи керамични блокове с дебелина 38 см. Конструктивна етажна височина на двете нива е 3.30 м. Дограмата е PVC, стъклопакет е с дебелина 14 мм. Покривът е четирискатен с дървена носеща конструкция с хидроизоляция, покрит с керемиди «Брамак» и е със завършен корниз. Покривът се отводнява чрез водосточни казанчета.

Теренът е със слаба деневилация. Автомобилният и пешеходен подход са в южния край на парцела. Оформена алея води до входа на гаража и главният вход на сградата. Входното пространство е изразено с ризалит подпрян от три колони. Той е оформен като разпределително пространство към гаража, стълбищната клетка, дневната и техническо помещение. Към входното пространство са предвидени санитарен възел и дрешник.

Гаражът е за два паркоместа, той изпълнява функцията и на склад.

Дневната е основното и най-голямо пространство на партерния етаж. Тя е отворена на югоизток към терасата, двора и морската гледка. Разделена е на функционални зони - кът пред камината, трапезария и кухня с прилежащ към нея склад.

Дневната е свързана с едноетажна лятна кухня. Пемещението е едно и печели височина с обема на четирискатния покрив. Към нея има санитарен възел и сауна. Има изход към двора пред нея.

На втория етаж са разположени родителска спалня с гардеробно и баня, които са на североизточната фасада и голяма покрита тераса на югоизточната и северна фасада. Северната тераса е остъклена и има отделен вход.

Двете детски спални и стаята за гости (кабинет) са изцяло ориентирани на югоизток, като стаята за гости и едната детска стая имат обща тераса, която се намира над ризалита на входното пространство на къщата.

В ъгъла, където се срещнат северозападната и югозападната фасади, са поместени общата баня и перално помещение, което има тераса на запад.

Имотът се предлага с бутиков дизайн, функционалност, удобство и модерна визуална естетика, с първокласно обзавеждане и техника.

Други спечифични характерни показатели:
Сградата е III-та категория на мълниезащита;
II - ра степен на пожароустойчивост;
Захранване с вода става от съществуващ уличен водопровод Е ф80;
Битовите води се заустват и пречистват в локално пречиствователно съоружение «BIO CLEANER».
Скала на енергопотреблението - «В»
Отопляема площ - 206,2 м2 - инфрачервено подово отопление с терморегулятори.
Климатик - 6 броя
Гореща вода - ел. бойлери - 2 броя.
СОТ
Интернет

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
TOPIMMO Недвижими имоти
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
snimka
Евгени Златев
Управител и консултант недвижими имоти
http://www.topimmo.bg
Адрес на подателя
област Варна, Варна, кв. Бриз, ул. ул. Христина Хранова 2, Хотел Импала, партер
Виж на картата на офиса Виж офиса на картата /