back to top

Куриери Амазон за Дюселдорф и Падерборн-немски трудов договор, обучение, служебен автомобил, квартира

Куриери Амазон за Дюселдорф и Падерборн-немски трудов договор, обучение, служебен автомобил, квартира
image_2
Внимание! Съвети свързани с кандидатстване за работа в чужбина ... виж цялото предупреждение
Обява №
7416160
Местоположение

област Друга държава
Държава
Германия (DE)
Длъжност
Куриер на малки пратки Амазон
Възнаграждение
2400-2500 евро бруто
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта
-
Актуализирана днес. Валидна още 19 дни.
Допълнителна информация

БЕЗ АГЕНЦИИ, БЕЗ ТАКСИ И БЕЗ КОМИСИОННИ!
ДИРЕКТНО НАБИРАНЕ НА СЛУЖИТЕЛИ!
БЪРЗО И ЛЕСНО ЗАМИНАВАНЕ!

КУРИЕРИ НА МАЛКИ ПАКЕТИ В ГЕРМАНИЯ! НЕМСКИ ТРУДОВ ДОГОВОР, СЛУЖЕБЕН АВТОМОБИЛ, ОСИГУРЕНА КВАРТИРА. ЗА ПАДЕРБОРН 33104, ДЮСЕЛДОРФ 40210 И КЕМПЕН 47906

Работно време с представител на фирмата: от понеделник до петък от 09.30 до 11.30 от 15.00 до 19.00 часа- вайбър и уоцап

Компания с над 170 човека персонал за разнос на пратки към АМАЗОН, позициониран в Германия (Норд-Рейн Вестфалия) набира работници (куриери - мъже и жени) за разнос на пакети до 15 кг.

ИЗИСКВАНИЯ:
- кат Б (управлява се лекотоварен микробус)
- мъже и жени до 55 годишна възраст
- добро здравословно състояние
- четене на латиница (адреси по навигацията)
- много добри шофьорски качества
- мотивираност и коректност в изпълнение на служебните ангажименти

ПРЕДИМСТВО:
- познания по немски
- предходен опит като куриер
- професионален опит с автомобил в друг сектор (шофьор на такси, разносна търговия, шофьор в сметосъбираща компания и т.н.)
- предходен професионален опит за работа с навигационна система и /или скандиращи устройство.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:
- немски трудов договор с пълен социален пакет
- целогодишна постоянна работа
- 12,08 ЕВРО / БРУТО на работен час (осигуренинсте върху 48 работни часа на седмица)
- шест дневна работна седмица 12.08 Евро по 8 часа = 96,64 Евро на ден Бруто по 25/26 работни дни/месечно = от 2416 Евро до 2512 Евро на месец БРУТО. Осигуровките зависят от Вашия социален статус (в брак, брой деца и г. н.), като условно те са между 500 и 700 евро. (като бакшишите при разноса са за вас)-не сме счетоводна или консултантска фирма, за да Ви изчисляваме данъците, нямаме как да отговаряме предварително на тези въпроси.
- първоначално двудневно теоретично и еднодневно практическо обучение, което Ви се заплаща като редовна смяна 12.08 Евро/час Бруто
- работно време на смени: първа смяна от 10.00 до 18.30 часа и втора смяна от 12.00 до 20.30 часа- 8 часов работен ден (30 минути почивка)
- осигурена квартира (по двама в стая) в жилища с по две или три спални с обща баня/тоалет и кухня до 20 км. от депото на фирмата (от 100 Евро за летен и 125 Евро за зимен сезон НА ЧОВЕК /МЕСЕЧНО-, което включва СПАНЕ, ТОК, ВОДА, ОТОПЛЕНИЕ), заплаща се като получите заплатата си. От 01.01.2022 година стойността на спанетона месец се покачва на 200 ЕВРО.
- 20 дни годишен полагаем отпуск
- служебен автомобил, с който се предвижвате от и до работа

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕСА ПО НАЕМАНЕТО НА ЕДИН СЛУЖИТЕЛ:
Първоначален разговор с служител на фирмата на български език (който ще говори с вас по тази обява), като той ще Ви регистрира в системата ни за желаещи за започване на работа.
След одобрение от наша страна се уточнява дата и час на Вашето пристигане на предварително подаден от нас адрес (нищо не се заплаща предварително от Вас)
Пристигане в Падерборн или Дюселдорф и настаняване в квартира (по двама в стая).
Всяка нова работна седмица (затова препоръчваме пристигане през уикенда) се провеждат обученията, като най-късно в същия ден се подписва трудовия договор. Обученията Ви се плащат от нас като редовна смяна.
На обучението се обяснява всичко за работата, за служебния явтомобил, за сканиращото устройство, за вземането на пратките от склада, за тяхното предаване на клиентите и връщането на неполучените пратки.
След това имате еднодневен или двудневен курс за практическо обучение- по опитен колега (българин) Ви показва как протича един работен ден на практика и Ви обяснява всички детайли. След като той подаде информация, че сте напълно подготвен за самостоятелен разнос Ви се предоставя бус и сканиращо пакетите устройство (както и навигационна система).
Ставайки в работен ден включвате сканиращото устройство, което с ДА и НЕ ви пита дали сте на линия за работа и дали автомобила е състояние за работа, която информация се подава към централата. След това се придвижвате до склада със служебния автомобил, където пратките Ви за деня са подготвени. Сканиращото устройство Ви е направило план за разноса (тур), коя след коя пратка се разнасят, както и имате навигационна система, в която са заложени адресите на пратките. Неполучените пратки се връщат в края на работния ден в склада и Вие приключвате работния ден и се прибирате със служебния автомобил. Това е процеса.

При интерес към нашата обява се обадете за мобилни разговори на посочения немски мобилен номер (както и можете да се свържете с нас чрез социалните приложения вайбър, уоцап, месинджър на българския номер- изключен е за мобилни разговори).

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Напиши нов коментар
Внимание!
Вашият коментар ще бъде видим от всички
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
j****e
Изпрати съобщение
Личните съобщения към обявата са деактивирани, може да използвате контактите по-долу.
Адрес на подателя
област Друга държава, Германия (DE)