1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Обява № 7319045
back to top

5£ бонус! Curve - всички карти на едно място

Обява №:
7319045
Цена:
12 лв.
Местоположение:
Актуализирана преди 31 дни. Валидна още 59 дни.
Допълнителна информация

Curve - всички банкови карти и карти за лоялност на едно място.

Какво представлява Curve?

Curve е fintech компания, която предлага умна карта и приложение, чрез които можем да съберем на едно място всички наши банкови карти (дебитни и кредитни), както и карти за лоялност и отстъпки. Освен приложението ние получаваме и БЕЗПЛАТНА Curve карта на Mastercard, с ред предимства като реален банков курс при обмен, безплатни тегления от банкомат, лесна интеграция с GPay и ApplePay, 1% кешбек, и много други. През приложението избираме с коя наша карта искаме да харчим, и след като заплатим с Curve картата, транзакцията се отчита към избраната от нас карта и сметка. По този начин носенето на всички дебитни и кредитни карти, които притежаваме става излишно.

Какви са предимствата на Curve?

-Безплатна карта MasterCard - без месечни такси
-Много свободно място в портмонето ни - добавяме всичките си банкови карти и карти за отстъпки в приложението, от където лесно ги управляваме.
-Безплатни тегления от банкомат в цял свят до 200 Евро на месец, включително и с дебитни и кредитни карти на български банки. Това е много полезно за притежателите на кредитни карти, тъй като те ще могат да теглят безплатно от банкомат.
-1% допълнителен cashback при 3 избрани от нас търговци като Starbucks, Amazon, Netflix, Spotify, Apple, Lidl и др. Това е в допълнение на всичките бонус програми, които банковите ни карти включват, например кешбек или мили при кредитните карти.
-Лесна интеграция с ApplePay и Google Pay - Curve е много популярна услуга в България точно заради лесната си интеграция с ApplePay и GPay. Чрез Curve можем да плащаме с телефона си с която и да е наша банкова карта (включително българска дебитна или кредитна карта).
-Без нуждата да зареждаме (top up) друга сметка, Curve взема определената сума от опреленеата банкова карта в момента на плащане.
-Безплатен обмен на валути при реален междубанков курс (до 500 Паунда месечно при безплатния план). Така не се тревожим ако ползваме карта на сметка в левове, за да купим нещо в евро.
-„Go back in time“ - Революционна функционалност на Curve. Благодарение на нея можем да променим картата, с която сме платили при дадена транзакция до 90 дни след плащането.
-Пращане на пари между потребители - Можем да изпратим пари мигновено от която и да е наша карта, до който и да е наш контакт в телефона, стига той да е потребител на Curve.

Как да инсталираме Curve и да се възползваме от промо кода за 5 паунда?

Първата стъпка е да свалим приложението Curve. След като се регистрираме успешно и направим едно плащане, ще получим бонус от 5 паунда (GBP).

Ето и как точно да се възползваме от промо линка: https://www.curve.com/join#NVG3GO6N

-Отваряме промо линка и въвеждаме телефонния си номер.
-Сваляме приложението с телефона си (За iOS и Android)
-Добавяме първата си дебитна/кредитна банкова карта в Curve
-Правим първата си транзакция. Това можете лесно да направите веднага след регистрацията чрез виртуалната карта (“Account” -> “View card details”), с която можете да пазарувате онлайн или добавите в Google Pay/ApplePay (Дори преди да е пристигнала физическата Ви карта)
-До 3 дни след първата си транзакция с виртуалната или физическа карта ще получите 5 Паунда (GBP)

Важно е да се знае, че за да получите бонуса от 5£, трябва задължително да се регистрирате през промо линка, за да се активира реферала. Другото условие, което трябва да се спази е, че трябва първата ви покупка (дори и чрез безконтактно плащане през телефона, преди да е пристигнало физическото копие) да бъде на стойност най-малко 10лв.
След като изпълните двете условия и получите вашия бонус от 5£ в картата, вече и вие имате ваш реферален линк. С него може да поканите вашите приятели и при изпълнение на условията от тяхна страна и двамата получавате бонус от 5£ :)
За справка, към днешния курс 5£ се приравняват на малко под 12 лв.

За всякакви въпроси може да се свържете с мен по е-майл или по телефона!

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
обл.София, гр. София
 
Тази обява е намирана по: регистрирани карти такси