back to top

Топ оферта!5200кв.м. на главен път Хасково-Димитровград до EСТИЛО и ПРАКТИКЕР

Топ оферта!5200кв.м. на главен път Хасково-Димитровград до EСТИЛО и ПРАКТИКЕР
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
image_10
image_11
image_12
image_13
image_14
Обява №
7305509
Обява от
Цена
145 000 EUR27.88 EUR/кв.м
Местоположение

Промишлена зона - Север, град Хасково, област Хасково, (Виж Промишлена зона - Север на картата)
Вид сделка
Продажба
Квадратура
5200 кв.м
Регулация
Пред регулация
Ток
Без ток
Вода
Без вода
Наличие на проект
Без проект
Актуализирана преди 3 дни. Валидна още 57 дни.
Допълнителна информация

ТОП ОФЕРТА!!! Агенция за недвижими имоти ’ТИМ КОМЕРС’ продава парцел с площ от 5200кв.м. с лице 52 метра на ГЛАВЕН ПЪТ Хасково-Димитровград.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Имотът се намира в района на база Пирин, до новоизградена складова база на мебели ЕСТИЛО, недалеч от завод ЯДЗАКИ. Главен път Хасково-Димитровград е част от републиканската пътна мрежа на КОРИДОР №9, свързващ севера с юга- Балтийско с Егейско море, на територията на България Русе-Маказа.
ПАРАМЕТРИ: Плътност на застрояване 80%. Равен терен с лесен достъп до всички комуникации. ПЕРФЕКТНА КОНФИГУРАЦИЯ на терена. Тече процедура по смяна на статут за склад, автосервиз и магазин.
ПРЕДИМСТВА: Парцелът е с ОТЛИЧНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ в непосредствена близост ДО ГРАДА. Теренът е съседен на този, на мебели ЕСТИЛО и предстоящ обект на веригата ПРАКТИКЕР!!! Парцелът е подходящ за шоурум, търговски вериги включително и за хранителни вериги/в района работят 5000 човека/, както за вериги и заведения за бързо хранене, а така също и за производствени и складови дейности. ОТЛИЧНА ИНВЕСТИЦИЯ!!! Офертата е ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧАНА от Агенция за недвижими имоти ”ТИМ КОМЕРС” като УНИВЕРСАЛЕН ИМОТ с ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПОТЕНЦИАЛ!
https://www.haskovo.net/news/521025/sled-sreshtata-na-varha-na-initsiativata-tri-moreta-haskovo-mozhe-da-se-okazhe-strategicheska-zona
Коридор №9 навлиза в община Хасково, чието географското положение може да се определи като изключително благоприятно и ключово. Община Хасково е транспортен кръстопът между Европа, Близкия и Средния изток, което е добра предпоставка за международен търговски и културен обмен. През територията й минават основните автобусни и железопътни връзки между входно-изходните гранични пунктове на България, коeто обуславя успешната търговия с Гърция и Турция. Най-близките гранични пунктове до община Хасково са: Капитан Андреево - на 84 км. югоизточно (между България и Турция) и Капитан Петко войвода - на 77 км (между България и Гърция). Железопътна гара на града обслужва както вътрешни, така и международни връзки. През територията на общината преминават две жп линии в посока София - Свиленград (I категория) и Русе - Подкова (IV категория). Пресичането на територията на общината от важни пътни и железопътни трасета (включително по Коридор №10 - железопътна и автомагистрала «Марица» и Коридор №9 - автомобилен и железопътен) има важно значение за развитието на общината и региона.

Няма коментари към обявата

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Напиши нов коментар
Внимание!
Вашият коментар ще бъде видим от всички
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
ТИМ КОМЕРС ЕООД
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
Адрес на подателя
област Хасково, Хасково, бул.”България”№150;к-сГрадски хали/Запад/;ет.5;офис504
Виж на картата на офиса Виж офиса на картата /