back to top

Предлагаме екстракт от Кализия с превъзходни лечебни свойства за широк спектър заболявания

Обява №
7266724
Обява от
Цена
22 лв.
Местоположение

град Шумен, област Шумен
Внимание!
Валидността на обявата е изтекла преди 41 дни. Възможно е да не е актуална.
Допълнителна информация

Начин на употреба:
Всяка сутрин 20 капки от екстракта се разтварят в 50 мл. вода и се изпиват преди хранене (преди закусване) на глътки. Приема се в продължение на 20 дни, 3 дни се почива, отново започва приемането, и по този начин се редува до свършване на екстракта. 100 мл. - 22 лв. Получаване в офиса или изпращане с наложен платеж с куриерски услуги ЕКОНТ ЕКСПРЕС при поръчка от онлайн магазина. Може директно да се поръча и на посочения телефон.
Произведено от ТАЛОДЕРМА ООД, гр. Варна, за ЕТ “САМОДИВА”. Търговски документ за продажба № 1250/12.12.2019 г.

Ароматната Кализия (Callisia Fragrans) е лечебно растение, което се отглежда в саксии. В стъблото и
листата му се съдържат невероятни свойства - да лекува редица заболявания, които съвременната фармацевтична и медицинска наука и практика понякога се оказват безсилни да преборят.
Кализията възвръща здравето, радостта и усмивката на страдащите!
Кализията като мощен имунен щит и растителен биогенен стимулатор подсилва имунната система, и тя от своя страна премахва болестните състояния. Благодарение на рядкото съчетание на биологични активни вещества, кализията помага при множество заболявания и е особено ефективна при лечението на болести на ставите и гръбначния стълб: ревматизъм, артрит, артроза, радикулит. С лековитата кализия много други заболявания ще бъдат забравени завинаги: хемороиди, диабет, язва, гастрит, колити, запек, екземи, псориазис, очни заболявания, бронхиална астма, неврози, депресия, кисти, миома, безплодие и други. От десетилетия руски лечители успешно са лекували и лекуват тумори и рак с кализия.
Нашата досегашна билколечителска практика е доказала, че употребата на ароматната кализия в съчетание с изготвените от нас билкови комбинации за определеното заболяване, води до отлични резултати. Тя помага да се усвоят от организма използваните билки и засилва тяхното действие. Резултатът е успешно справяне с болестта. Съчетаният прием по схема на екстракт от кализия с билков чай за защита на имунната система, кожни, костно-ставни, очни и други заболявания, е изключително ефикасен. За тази цел се приготвят и предлагат съответните билкови смеси в зависимост от индивидуалните особености на заболяването.

ОТ ТАЙНСТВЕНАТА, ЛЕКОВИТА И ПРЕКРАСНА КАЛИЗИЯ ОТСТЪПВАТ
ВСИЧКИ БОЛЕСТИ!
ОПИТАЙТЕ С КАЛИЗИЯ - ИСТИНСКОТО ЧУДО!

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
ЕТ ”САМОДИВА - ДИМКА НЕНОВА”
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://www.samodiva.eu
Адрес на подателя
област Шумен, Ивански, пл. ”Цар Борис І” № 7