back to top

Билкова програма по метода на д-р Хулда Кларк

Билкова програма по метода на д-р Хулда Кларк
image_2
image_3
Обява №
7266594
Обява от
Цена
68 лв.
Местоположение

град Шумен, област Шумен
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 34 дни.
Допълнителна информация

Билковата програма по метода на д-р Хулда Кларк е мощно уникално средство за детоксикация и за основно изчистване на заседналите дълбоко в организма токсини, бактерии, гъбички, вируси и паразити, за профилактика и за лечение на широк спектър заболявания: чернодробни, бъбречни, на храносмилателната система, на отделителната система, на дихателната система, костно-ставни и гинекологични заболявания, болки от всякакъв произход, липоми, папиломи, кисти, състояния след химиотерапия и други. Екстрактът от черен орех (Juglans nigra), капсулите карамфил (Caryophyllos aromaticum) и екстрактът от сладък пелин (Artemisia annua), които се приемат по схема, премахват патогенните микроорганизми във всеки един стадий от тяхното развитие, предпазват организма от повторната им поява, справят се с болестните състояния, предизвикани от тях и укрепват имунната система. Програмата повлиява и изключително добре при превантивната борба с туморните заболявания.

УНИКАЛНОТО СЪЧЕТАНИЕ МЕЖДУ ЧЕРЕН ОРЕХ, КАРАМФИЛ И ПЕЛИН - МОЩЕН ЩИТ СРЕЩУ ВСИЧКИ БОЛЕСТИ!

ПОДРОБНО:

Черен орех (Juglans nigra): представлява едно от най-мощните естествени средства в борбата с паразитите, заседнали дълбоко в организма. Изключително ефикасно действащ натурален продукт, който повишава имунитета, изхвърля токсините и допълва нуждата от витамини и микроелементи;

Карамфил (Caryophyllos aromaticum): мощен антидиоксант с антисептично действие;

Сладък пелин (Artemisia annua): мощен унищожител на микроорганизми, които нарушават обмяната на веществата в организма. Притежава силно противопаразитно действие. Горчивината на пелина стимулира дейността на организма и го дарява с прекрасен тонус. Артемизининът, който се съдържа в билката, атакува успешно паразитни, гъбични и вирусни заболявания. Пелинът унищожава патогенни микроорганизми, причиняващи различни болести на черния дроб и жлъчните канали, кожни заболявания (диатеза, алергия, копривна треска, екзема, псориазис), различни простудни заболявания с отделяне на слуз и гной и др.

УНИКАЛНОТО СЪЧЕТАНИЕ МЕЖДУ ЧЕРЕН ОРЕХ, КАРАМФИЛ И СЛАДЪК ПЕЛИН - МОЩЕН ЩИТ СРЕЩУ ВСИЧКИ БОЛЕСТИ!

Замърсеният организъм не функционира правилно - той е задръстен от отпадни продукти. Ако организмът не се пречисти правилно, в него се натрупват различни токсични вещества, което създава голяма вероятност за увреждания и е предпоставка за различни болести. Пречистването на организма е основен момент в постигането на оптимално здраве, повече енергия, жизненост и повишен имунитет.
Билковата програма за пълно изчистване на организма е лесна за изпълнение и изключително ефикасна!
Билковата програма по метода на д-р Хулда Кларк:
* освобождава организма от натрупаните тежки метали, токсини, мазнини, отпадъчни продукти от метаболизма, от кръвоносната и лимфната системи, от тютюнопушенето;
* активира дейността на клетките и тъканите в организма;
* стимулира вегетативната и имунна системи;
*изключително благотворно действа на храносмилателната, отделителната, дихателната костно-ставната системи и на работата на черния дроб и бъбреците.
Билковата програма търси, открива и атакува първопричината на отделното заболяване.
Тя въвежда организма в режим на постоянна борба с паразитите, вирусите, бактериите. Черният орех, карамфилът и пелинът премахват патогенните микроорганизми във всеки един стадий от тяхното развитие, предпазват организма от повторната им поява, справят се с болестните състояния, предизвикани от тях и укрепват имунната система. Изграждат своебразен билков щит, който безкомпромисно защитава здравето.

ЦЕНИ НА ТРИТЕ БИЛКОВИ ПРОДУКТА ОТ ПРОГРАМАТА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК:

1. ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРЕН ОРЕХ (50 мл.) - 18 лв.
2. КАПСУЛИ КАРАМФИЛ (100 бр.) - 25 лв.
3. ЕКСТРАКТ ОТ СЛАДЪК ПЕЛИН (100 мл.) - 25 лв.

ИЗПЪЛНЯВА СЕ СЛЕДНАТА СХЕМА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ И ЗА ОСНОВНО ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ПОСРЕДСТВОМ БИЛКОВА ПРОГРАМА, РАЗРАБОТЕНА И ПРИЛАГАНА ОТ Д-Р ХУЛДА КЛАРК:

№1 - ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРЕН ОРЕХ (50 мл.)
Веднъж дневно, сутрин преди хранене, съответният брой капки от екстракта от черен орех, разтворени в 50-100 мл. вода, се изпиват на глътки по следната схема: 1-ви и 2-ри ден: 5 капки; от 3-ия до 10-ия ден включително: 10 капки; от 11-ия до 15-ия ден включително: 20 капки. На 16-я ден се прави пауза. След 16-ия ден се продължава с приемането на 20 капки през ден (всеки втори ден) сутрин преди хранене до свършването на екстракта.

№ 2 - КАПСУЛИ КАРАМФИЛ (100 бр.)
От 1-я до 15-ия ден включително на обяд по време на хранене се приемат с вода по 2 капсули карамфил. На 16-ия ден се прави пауза. След 16-ия ден се продължава с приемането на 2 капсули на обяд по време на хранене през ден (всеки втори ден) до свършването на капсулите.

№ 3 - ЕКСТРАКТ ОТ СЛАДЪК ПЕЛИН (100 мл.)
Веднъж дневно, само вечер по време на хранене, съответният брой капки от екстракта от сладък пелин, разтворени в 50-100 мл. вода, се изпиват на глътки по следната схема: от 1-вия до 10-ия ден включително: 30 капки; от 11-ия до 15-ия ден включително: 60 капки. На 16-ия ден се прави пауза. След 16-ия ден се продължава с приемането на 60 капки през ден (всеки втори ден) вечер по време на хранене до свършването на екстракта.

ПРИ УСТАНОВЯВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА НЕПОНОСИМОСТ, ДА СЕ НАМАЛЯТ НАПОЛОВИНА ДНЕВНИТЕ ДОЗИ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ТРИТЕ БИЛКОВИ ПРОДУКТА!

За улеснение, схемата за изпълнението на билковата програма по метода на д-р Хулда Кларк е приложена в табличен вид към комплекта от трите билкови продукта.

Билковата програма на д-р Хулда Кларк се изпълнява в продължение на около два месеца. След този период се изчерпва съдържането на трите билкови продукта.

Да се спазва точно схемата и дозите за приемане! Точната доза лекува, а не превишаването й!
Съответните дневни дози от схемата в табличен вид да се зачертават веднага след приемането им!
Предлаганата билкова програма за пълно пречистване на организма е желателно да бъде съчетана с пиенето на билков чай за съответното заболяване или с екстракт от кализия, защото кализията помага за по-пълноценното усвояване на билките от организма, засилва тяхното действие и благоприятно въздейства върху всички органи.
Програмата не се препоръчва при бременност!
Препоръчително е профилактичното прилагане на програмата ДВА ПЪТИ в годината.

Получаване на трите билкови продукта от програмата на д-р Хулда Кларк - в офиса или изпращане с наложен платеж с куриерски услуги ЕКОНТ ЕКСПРЕС, след поръчка в сайта www.samodiva.eu. Може да се направи и директна поръчка на посочения телефонен номер.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Напиши нов коментар
Внимание!
Вашият коментар ще бъде видим от всички
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
ЕТ ”САМОДИВА - ДИМКА НЕНОВА”
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://www.samodiva.eu
Адрес на подателя
област Шумен, Ивански, пл. ”Цар Борис І” № 7