back to top

Уред за отпушване сифоните на тоалетна, баня, мивка и други

Уред за отпушване сифоните на тоалетна, баня, мивка и други
image_2
image_3
image_4
Обява №
7265553
Обява от
Цена
45 лв.
Местоположение

град Кнежа, област Плевен
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 87 дни.
Допълнителна информация

Уреда е здрав и издръжлив. Лесен за използване. Използва силата на сгъстен въздух под високо налягане, за да премахне най-тежките запушвания в канализацията ви само за няколко секунди. Той може да се използва многократно и може да продължи години да почиства запушванията, без да се налага да се обаждате на водопроводчик, спестявайки ви много пари за водопроводчик.
Просто напомпвайте уреда и натиснете спусъка, запушването незабавно се изчиства. Много по-бързо от традиционните бутала и ленти. Без повреда, без повторна употреба. Шокове с използване на вредни химикали, които могат да повредят вашите тръби или да застрашат вашето семейство! Широка гама от приложения: предлага се с 5 см, 6,5 см, 11,5 см, 4,3 см-11,5 см, накрайници. Вендузите могат да се използват в тоалетна, умивалник за баня, кранове за вана, душ кабина, мивка, канализация на пода, запушени тръби и др.
Ефективно и ефикасно. Той може да се справи с различни запушвания, причинени от отломки като коса, плат, чай, листа, мазнини, замърсяване с масло и така нататък. Благодарение на високото въздушно налягане може да се почисти бързо и лесно. Идеален за работа с мивки, вани и тоалетни.
4 размера на вендузата :(1) 5 см вендуза за използване на малки мивки, тесни тръби и дренажна дупка 1,5 инча (2) 6 см вендуза за използване на всички мивки и мивки с отвори по-големи от 1,5 инча. (3) 11,5 см вендуза за оттичане на вана и душ. (4) 4,3 см-11,5 см вендуза за тоалетни и големи отвори.
Въпроси, които се нуждаят от внимание: устата на вендузата и отвора на тръбата се затварят плътно, в противен случай въздуха ще изтече, можете да добавите малко вода, така че вендузата да е напълно потопена във вода
Как да използвам: Напомпете уреда, обикновено над 15 напомпвания с буталото. Поставете подходяща вендуза върху газовия цилиндър, подравнете вендузата с устието на тоалетната чиния или отвора на тръбата, и след това натиснете спусъка.
Ако все още не е отпушена, повторете горната стъпка;
Цвят: син + черен
Материал: ABS пластмаса + гума
Размер: 28 * 23,5см

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Любомир Костов Бучелски
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
Адрес на подателя
област Плевен, Кнежа, ул. Свети Наум 9