back to top

UVC-Check Card - проверка на работоспособност и ефективност на UVC бактерицидните устройства

Обява №
7259311
Обява от
Цена
8.90 лв.
Местоположение

град Бургас, област Бургас
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 43 дни.
Допълнителна информация

UVC-Check Card - Прост и надежден начин да проверите колко ефективни и безопасни са UVC гермицидните устройства.

ПОРЪЧКА https://led-lightwell.eu/product/uvc-check-card-proverka-na-rabotosposobnost-efektivnost-i-bezopasnost-na-uvc-baktericidnite-ustrojstva/

Известно е, че ултравиолетовото лъчение от определен диапазон с дължина на вълната на светлината 240-280 nM (UVC) има бактерициден и антивирусен ефект. Индикационният маркер, приложен към UVC-Check Card, се появява под въздействието на точно такова лъчение. Просто поставете картата директно в зоната на облъчване. Колкото по-ярко изглеждат UVC буквите, толкова по-интензивно е излъчването.

За какво е UVC-Check Card?
ЕФЕКТИВНОСТ
Напоследък на пазара се появиха много бактерицидни устройства. Според производителите те дезинфекцират въздуха или повърхността и убиват почти 100% от вируси и бактерии. Обикновено в корпуса на устройството се вграждат ултравиолетови кварцови лампи или светодиоди. Проверяването на ефективността на работещо устройство е много лесно с UVC-Check Card. Тя ви позволява да разберете дали устройството действително излъчва ултравиолетова светлина, която има дезинфекционен ефект.

СИГУРНОСТ
Някои устройства са проектирани да работят в присъствието на хора, въпреки че директното излагане на ултравиолетови лъчи върху кожата и очите може да бъде вредно. Дали такива устройства са безопасни за използване в присъствието на хора, може да се определи с помощта на UVC-Check Card. Просто дръжте картата близо до частта на устройството, където смятате, че може да излезе вредното UVC лъчение. Устройството е безопасно, ако на картата не се появи индикационният маркер.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
ЛАЙТВЕЛЛ ООД
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
https://led-lightwell.eu