1. home
  2. »
  3. bcЕлектроника
  4. »
  5. Видеонаблюдение/охрана
  6. »
  7. Обява № 7142918

▷ Безжична IP камера RobiCam 【 2 MP • WiFi • 360° • Гаранция 】

Обява №:
7142918
Цена:
49.90 лв.
Местоположение:
Състояние:
Актуализирана преди 3 дни. Валидна още 86 дни.
Допълнителна информация

【 RobiCam WiFi Безжична IP Камера, 2Mpx (1920x1080p) - 1 ГОДИНА ГАРАНЦИЯ 】=> Безплатна консултация

=> Безжичната IP WiFi Камера на RobiCam е ЧУДЕСЕН ИЗБОР, подходяща за наблюдение на малки деца, домашни любимци, различни обществени и търговски обекти благодарение на своето висококачествено 2 Mpx HD ВИДЕО и АУДИО. IR сензора е изключително прецизен, което позволява на РобиКам да вижда прекрасно в HD и през нощта.

=> Камерата за видеонаблюдение е изключително подходяща за видео бебефон. Може да наблюдавате в реално време детето си, докато спи или си играе, а вие сте в съседна стая и вършите нещо, или си почивате.
Вграденият в камерата микрофон и говорител ви позволяват да общувате с бебето.

=> RobiCam има функция за Автоматично следене на обекти ( хора, домашни любимци и т.н.) - Когато нещо премине през полезрението на камерата, тя мигновенно запова да следи движението на 360 градуса.

=> Камерата за наблюдение се свързва с Интернет и предава видео безжично. Единственото, което трябва да направите, е да я включите в контакт.

=> Камерата може да изпраща известия при движение (push notifications) на вашия мобилен телефон в случай, че засече движение. Можете да я настроите да ви известява само в определен интервал (например само през нощта). Опция за известия при звук

=> Спрямо други камери за видеонаблюдение, тази на RobiCam е изключително лесна за използване като не са ви нужни никакви специални познания или умения. Ако можете да използвате смартфон, значи ще можете да се справите и с камерата.

ПРЕДИМСТВА:
=> 2 Mpx (1920x1080p);
=> 360 градуса въртене;
=> следене на подвижен обект;
=> Инфрачервено нощно виждане;
=> телефонни известия - push notifications;
=> бебефон или уоки-токи;
=> възможност за прикрепване към стена.
=> micro SD слот.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ ОТ VITRONSYSTEMS:
=> Безплатна консултация; Изграждане и монтаж на видеонаблюдение; Сградна автоматизация; Структурно окабеляване; Електро услуги и ремонти; Компютърна поддръжка.

Не се колебайте да се свържете с нас :)

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
обл.София, гр. София
Обяви от същия потребител: Виж всички 13 обяви
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.