1. home
  2. »
  3. bcМода, Стил
  4. »
  5. Бижута
  6. »
  7. Обява № 7140455
back to top

Стариннен сребърен пръстен с думи към Исус в  релефен надпис ” Господи, спаси и сохрани мя. - за да

Обява №:
7140455
Цена:
165 лв.
Местоположение:
Състояние:
Тип:
Пръстен
Вид:
Мъжко
Материал:
Сребро
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 22 дни.
Допълнителна информация

Стариннен сребърен пръстен с думи към Исус в релефен надпис ” Господи, спаси и сохрани мя. - за да имате винаги връзка с бога и да ви пази и закриля нашия спасител Исус.

Пръстенът има маркировка за сребро.
Униканел старинен пръстен за ценители.
Притежавай тази ценност.
Красива изработка - идеален и за подарък!
Пращам по еконт с преглед и тест.
Диаметър на отвора - 23мм.
Пръстенът е подходящ за ръка с дебели пръсти.

**** Исусовата молитва
Така се нарича кратката молитва: Господи, Иисусе Христе, Сине Божий, помилуй мене грешния. Тази молитва има своите дълбоки корени в духа на Евангелието. Ненапразно великите учители на Православието винаги подчертават, че Иисусовата молитва включва в себе си цялата същност на Евангелието

Искали ли сте някога да промените съдбата си? Вероятно мнозина биха отговорили утвърдително на този въпрос. Всеки от нас е бил изправен в едно или друго време пред неприятности и проблеми и всеки би искал да промени всичко към по-добро.
Така че, ако животът не ви устройва, проблемите растат като снежна топка, разстроен е личният ви живот, имате проблеми в работата, чувствате се самотни, имате дългове или страдате от липса на пари ( малък списък с това, с което се сблъсква съвременният човек), естествено е с такъв поток от проблеми да искате да промените нещо към по-добро.

В това ще ви помогне Иисусовата молитва. Ето нейния текст:

„Господи Иисусе Христе, Сине и Слово Божие, заради молитвите на Твоята Пречиста Майка и на всички светии, помилуй мен, грешника. ”

Има я в различни варианти:

„Господи, Иисусе Христе, Сине Божий, помилуй ме грешния”

„Господи, Иисусе Христе, помилуй ме! ”

„Господи, помилуй! “

Независимо кой вариант ще изберете, казвайте тази молитва възможно най-често. Например, докато чакате някъде, на път за работа. Може да си я казвате вътре в себе си. Монасите, например, постоянно се молят с тази молитва. Иисусовата молитва може да се казва по всяко време на деня и когато това го правите редовно, ще откриете, че вашият живот се променя.

„В настоящите дни, когато диханието на голямо зло, дълбоко падение и грях оскверняват земята, морето и всяка душа, всички имаме нужда от действието на Иисусовата молитва като освежаваща роса на благодатта, като полъх от ветрец, като противоотрова, осигуряваща душевното и телесното здраве в идващите дни и в тези, които ще дойдат след тях.

Молитвата е нашето общение с Бога. Тя е също толкова необходима за нас, колкото и въздухът, и храната. У нас всичко е от Бога и нищо не е наше: живот, способности, здраве, храна и всичко останало Бог ни дава. Поради това и в радост, и в печал, и когато нещо ни е нужно, ние трябва да се обръщаме към Бог с молитва. ”

тагове: колекции, колекционер, колекционерство, колекция, ретро, соц, русия, руско, антиквар, антикварят, антикварни предмети, антика, антики, старинни предмети, старинна, стара, антикварна, старинна, стар, пръстен, мъжки пръстен, сребро, сребърен
пръстен, мъжки, мъжки пръстен, сребро, сребърен пръстен, патина, мъжки сребърен пръстен, мъжки сребърни пръстени, мъжки сребърен пръстен с камък, исус христос

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
 
 
Контакт с подателя
unique offer - Нещо уникално за теб - Частно лице!
r*****n
Адрес на подателя
област Варна, Варна