back to top

Строителни Ремонти Цялостен и Частичен Ремонт на Вашето Жилище

Строителни Ремонти Цялостен и Частичен Ремонт на Вашето Жилище
Обява №
7128971
Обява от
Местоположение

град Русе, област Русе
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 22 часа.
Допълнителна информация

Предлага цялостно проектиране, реконструиране и изграждане на жилищни пространства.
Цялостен ремонт на жилища във Русе, жилищни ремонти и преоустройства.
3D проектиране, визуализации, оптимизация на архитектура, жилищно преустройство, проектиране и изграждане на нови ЕЛ и ВиК проекти, осветление, довършителни работи, боядисване на жилища, обзавеждане и декорация.
Важни подробности относно ремонта на жилища:

Ние предлагаме на своите клиенти качествен ремонт на офиси, жилища, барове и други заведения. Специализирани сме в предлагането на цялостна услуга по проектиране и изграждане на интериори с всички съпътстващи ги строително-ремонтни дейности. При ремонт на апартаменти е добре да се доверите на професионалисти, за да може да приключите в най-кратък срок и да безпокоите минимално вашите съседи с възникващите шум и неудобства. Графикс ви предлага оптимално най-кратки, експресни срокове за строителство, преустройство и ремонти във Варна и Бургас.

Преустройството на жилища е специфичен процес, свързан с цялостна функционална оптимизация на разпределенията, корекция по архитектурата, интегриране на мебелите в нея и цялостна концепция за дизайн. За да се изяснят точната цел и параметри на видовете ремонтни дейности, е необходим цялостен интериорен проект. Той включва архитектурно разпределение, подобрения по геометрията на самите жилища и всички останали проекти по слаботокова, електро-, В и К инсталация, обзавеждане и др. При самите строителни ремонти възникват много непредвидени ситуации като: натрупване на дебелини от полагане на материали; скриване на технологични елементи, поддържащи елементи и др. Тези ситуации трябва да се предвиждат още на ниво проект и да не се прави компромис с тях за сметка на дизайна, тъй като могат да бъдат интегрирани и да останат невидими.

При цялостен ремонт на жилища и апартаменти е от изключително значение целият работен процес (проектиране, строителство, боядисване, декорацията) да се контролират от един специалист (дизайнер). Интериорният дизайнер е запознат с цялостния процес на проектиране и всички видове ремонтни етапи и дейности и гарантира за тяхното правилно поетапно спазване.

При ремонт на бани и тоалетни основна грешка е лепенето на плочките, без да е предвидено предварително как ще симетрират с предварително положените електро- и В и К изводите в помещенията.

При ремонтни грешки от предишно строителство своевременното им отстраняване е наложително преди предприемането на дейности за довършителни работи. Всички жилищни ремонти, който извършваме, се движат по съгласуван с възложителя график. Корекциите по стени и прегради се извършват с ремонтни похвати и средства, които са най-безшумни и позволяват конкретните дейности да се извършат в най-кратък срок.

Ние имаме богат и дългогодишен опит в изграждането на интериори и ремонтни дейности на жилища и апартаменти. основно във Русе. Основната ни цел е да предлага цялостен ремонт на апартаменти и жилища, основан на конкретен итериорен проект, който да се следва като желан резултат. Преди започване на всеки ремонт, наш специалист-дизайнер обръща специално внимание върху възможностите за оптимизация на архитектурата и подобряване на функционалността на разпределението на самите жилища. Обсъждат се бъдещи евентуални промени и преустройства и разширения, от които клиентът би имал нужда в бъдеще. По този начин се дава възможност за по-лесното им изпълнение на по-късен етап, като се интегрират отвори и комуникации в настоящия ремонт на съответните жилища.

Ремонтът на жилището е цялостен процес, който трябва да бъде контролиран от специалист в тази област, за да си спестите много ядове, ценно време и средства.

Ако се нуждаете от експресни и неотложни цялостни жилищни ремонти, не се колебайте да потърсите услугите на GraFiks. И най-важното за качествен ремонт и преустройство на жилища е да имате разработен детайлен проект от специалист- дизайнер и всички строително-монтажни дейности да се придържат поетапно и стриктно към него!!!

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Личните съобщения към обявата са деактивирани, може да използвате контактите по-долу.
https://www.youtube.com/watch?v=qBvY66rpDts&t=
Адрес на подателя
област Русе, Русе