back to top

Ходжа Едже най-известната, най-добрата, най-талантливата. Събира разделени двойки.

Ходжа Едже най-известната, най-добрата, най-талантливата. Събира разделени двойки.
Обява №
7096696
Местоположение

град Пловдив, област Пловдив
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 9 дни.
Допълнителна информация

Ходжа Едже - доказана в три континента, работи предимно в Българи Германия и Турция. Пречиства всякакъв вид енергийни намеси. Открива и унищожава на 100% всякакви магии и кармични проклятия. Помага на влюбени да се задомят, а на разделени да се съберат. Показва на всеки къде да открие своята половинка, пречиства зависимости помага при безплодие!
Приготвя амулет и дава светена вода заредена със сила, която да изчисти всеки проблем!
Работи с ходжове в Турция, те са ѝ давали още много сила за да помогне и в България. Доказала се е пред тях, те са ѝ давали път към България да помага. Тези хора са я избрали лично, не е защото тя си е доказала силата пред тях, не само в Турция и цялата страна в европейския свят тя на всеки е помогнала със своята сила. Тя е направила хората много щастливи.

Гаранция до 24 часа!

Гюлназ Невзат; Изключително съм благодарна на Господ, че изпрати този ангел да ми покаже пътя към успеха. Тази жена върна усмивките на лицата на моето семейство. С моя мъж сме отново заедно след три мъчителни години раздяла. Сега съм по щастлива от всякога. Чакаме трето дете, което с най-голямо възхищение ще го кръстя на всемогъщата Еджде!
Благодаря, че те има и че помагаш на хиляди хора да са щастливи ♥️

Здравейте аз се казвам Николай и съм от град Пловдив. Много съм доволен от тази жена. Тя ми е помогнала. Тя ми е върнала здравето, любовта и щастието. Аз бях на легло, не се чувствах в състояние. Благодарение на нея си върнах щастието, любовта, здравето и бизнеса. Любовта на децата ми, сега са с мен благодарение на ходя Едже.

Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Обявата е подадена през вестник АЛО
Изпрати съобщение
Личните съобщения към обявата са деактивирани, може да използвате контактите по-долу.