1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Празнични, Кетъринг
  6. »
  7. Обява № 7027026

Сватбено видеозаснемане

Допълнителна информация

Здравейте!
Ако търсите качествен и креативен сватбен филм на разумна цена ние сме Вашите хора.
Изслушваме Вашите желания и очаквания и се стремим не само да ги покрием, а и да ги надминем.
Вашите “задължения” са само да се усмихвате и да се обичате, защото главните герои сте Вие и от Вас зависи какви чувства и емоции ще предизвика сватбения филм.
Поемайки ангажимента да заснемем и изработим сватбения Ви филм, Вие ставате не просто наши клиенти, а приятели, които ни се доверяват за един от най-важните дни в животв си. Винаги може да се обърнете към нас за помощ или съвет за всичко свързано с организирането и отразяването на сватбеното тържество.
На база 25 годишния си опит в сватбения бранш можем да Ви помогнем да изберете най-качествения /което не винаги означава най-скъпия/ екип за организиране и отразяване на Вашето тържество. Ще бъдем Вашият безплатен сватбен консултант и координатор.
Можем да предложим интересна локация, да осигурим въздушно видео и фото заснемане, качествен фотограф, DJ, осветление, водещ/а, украса, музиканти за извеждане, класическа музика на живо, народна танцова формация, духова музика, светлинно и/или огнено шоу, фойерверки!
Позиционирани сме в гр. Севлиево, но работим на територията на цялата страна и чужбина.

Посетете нашия сайт https://krasivideo.com/ за да придобиете представа за работата ни и разгледате примерни ценови оферти. Ако споделите с нас повече подробности относно сватбения ден ще изготвим индивидуална оферта според вашите желания и изисквания.

Желаем Ви много здраве и късмет. Обичайте се и бъдете щастливи!

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Красимир Христов
https://krasivideo.com
обл.Велико Търново, гр. Велико Търново
 
Тази обява е намирана по: работа музиканти
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.