back to top

Старинен мъжки сребърен пръстен с красиви орнаменти и  символа Ин и Ян и  - притежавайте

Обява №:
6980948
Цена:
145 лв.
Местоположение:

град Варна, област Варна
Състояние:
Тип:
Пръстен
Вид:
Мъжко
Материал:
Сребро
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 10 дни.
Допълнителна информация

Старинен сребърен пръстен с красиви орнаменти и символа Ин и Ян и - притежавайте перфектния баланс - уникален модел - стар внос от Щатите.
Пръстена е голям диаметър - 22 мм и е подходящ за фигура с дебели пръсти.
Униканел старинен пръстен за ценители.
Притежавай тази ценност.
Красива изработка - идеален и за подарък!
Пращам с преглед и тест.
Пръстена има маркировка за сребро.

*****

*** При ваше желание може да КОРИГИРАТЕ - намалите или разширите размера на пръстена при златар.

*** Точният размер за вас
Можете сами да прецените размера на вашия пръстен. Измерете дебелината на пръста си с тънка хартиена лента като я овивате по пръста и после я бележите, а след това сравнете резултатите по специалната таблица или от изображението с измерена дължина и размер на диаметъра.

Маркирате хартията на мястото където се прави пълен кръг около пръста ви и след това измервате. Важно е хартията да бъде мека и да може да се “разстеле” гладко по пръста, без разстояние между хартията и пръста. Внимателно измерете разстоянието от началото на листа до маркираното място. По-този начин много ясно ще намерите големината на вашия пръст. Когато вече имате обиколката на пръста ви сравнете с вътрешния диаметър описан в таблицата и обявата за самия пръстен който ви предлагам и преценете.

**** Напомням пак че... При ваше желание може да КОРИГИРАТЕ - намалите или разширите размера на пръстена при златар.. така че не е страшно и фатално ако не са взети точно мерките!

*****

*****

С две думи символът ИН и ЯН означава перфектен баланс. Основата на цялата китайска философия е в концепцията за Ин и Ян - противоположностите, които си взаимодействат и са корена на всичко. Например, злото е в резултат на дисбаланс в Ин и Ян, а доброто идва от двете крайности, които са в хармония.
За да разберем по-добре качествата на всяка от страните на този символ, ето над какво властва той:
Ин Ян
Мрак Светлина
Материя Дух
Земя Небе
Жена Мъж
Пасивност Активност
Тигър Дракон
Долу Горе
Север Юг
Вода Огън
Зима Лято
Сянка Слънчева светлина
Долина Планина
Четни Нечетни
Луна Слънце
Студ Жега
Смърт Живот

Значението на йероглифите за Ин и Ян имат повече от едно тълкувание. В основата си Ян означава слънчев, затова кореспондира с деня и с по-активните функции. Ин означава сенчест и кореспондира с нощта и с по-малко активните дейности.
Класическият Ин Ян символ представя първичното противопоставяне на противоположни сили, откривани във всичко из Вселената. Олицетворява нуждата от баланс. Той също така е познат като Тай Чи символа и се състои от крък, равномерно разделян на черна и бяла част. В черната секция има малък бял кръг, както в бялата секция има малък черен кръг. Всеки от сегментите на Ин и Ян има своето важно значение.
Външният кръг на Ин и Ян представлявав всичко във вселената и самата вселена. Той огражда двойнствеността на всичко, което съществува.

Символи: Кръг

Черната секция представя Ин с характеристиките на женствеността, пасивността, интуицията, заблудата, луната, мрака, студа, подчинението, нощта.

Цветовете и тяхното значение: Черно

Бялата секция представя Ян с характеристиките на мъжествеността, активността, логиката, просветлението, слънцето, светлината, съзидателността, доминирането, силата, жегата, твърдостта, движението, планините.

Цветовете и тяхното значение: Бяло

Заедно бялата и черната секция представят взаимодействието на енергиите, откривани във всичко. Те илюстрират цикличната природа на Ин и Ян и всичко, което представляват те.
Малкият бял и черен кръг
Намиращи се в секция с противоположен цвят, тези малки кръгове показват, че нищо не е абсолютно. Във всяка от противоположните сили има малка частичка от другата. Във всеки ин има ян и във всеки ян има ин. Това е вярно за всичко във вселената. Например, във всяка жена има малко мъж и във всяко добро има малко зло. Нищо в живота и във вселената не е само черно или само бяло. Всяко съществува в другото и двете имат нужда едно от друго, за да съществуват.
S-образните форми, разделящи двете половини. И двете страни напират да навлязат в чуждата територия, огъват се и се борят, което илюстрира зависимостта на двете страни. Където ин се увеличава, ян започва да се показва. Където ян продължава да се увеличава, ин се показва. - един безкраен кръговрат.
Ин и Ян Лотусът е много силен и балансиращ символ. Будистите по цял свят разпознават лотуса като святото място, на което седи Буда. За китайците той символизира чистота и съвършенство, защото се появява неомърсен и красив от калта. Свещеният лотус в комбинация с балансиращия Ин и Ян са идеален фокус за тялото, ума и духа.
Ин и Ян сърце - баланс в сърцата и в живота ни е онова, което наистина кара света да се върти. Този традиционен Ин и Ян имвол във формата на сърце ни напомня, че любовта е един от най-истинските и ценни добродетели.

*****
=> Разгледайте още над 35 интересни сребърни пръстени, висулки и красиви бижута в обявите ми

*****

тагове: мотор, моторджий, сребро, сребърен

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
 
 
Контакт с подателя
unique offer - Нещо уникално за теб - Частно лице!
r*****n