back to top

Апартамент кв. Сини Камъни асансьор ТЕЦ ГАЗ гараж

Апартамент кв. Сини Камъни асансьор ТЕЦ ГАЗ гараж
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
image_10
image_11
image_12
Обява №
6957627
Цена
42 900 EUR650 EUR/кв.м
Местоположение

Сини Камъни, град Сливен, област Сливен
Вид на имота
Двустаен апартамент
Квадратура
66 кв.м
Вид строителство
Тухла
Година на строителство
2024 г. (годината може да е ориентировъчна)
Степен на завършеност
Готов (завършен)
Номер на етажа
2 етаж
Етаж
Непоследен
Особености
Асансьор Газифициран Гараж/Паркомясто До ключ Лизинг Необзаведен Панорама планина Саниран ТЕЦ
Актуализирана вчера. Валидна още 74 дни.
Допълнителна информация

ROYAL INVEST 2020, Продава апартаменти от 66 кв.м до 251 кв.м. от 2 до 6 етаж, два отделни входа. Нова сграда.. ТЕЦ, Асансьор, Търговски обекти... зелени площи.. парко места.. изглед към Карандила.. ЛИЗИНГ с първоначална вноска от 30 процента и равни месечни вноски до 4 години, ет.4. Разрешение за строеж от община Сливен.
Прогнозите за имотния пазар засега не са за понижаване на цените. По-скоро очакваме да се балансира пазарът - нещо, което вече наблюдаваме. Цените ще растат с по-умерен темп. Перспективите за пазара в краткосрочен план (бел. ред. до 1 година) остават положителни, тъй като повечето от факторите, които влияят върху процесите на имотния пазар въздействат в положителна посока, включително и инфлацията, която се намеси през тази година осезаемо - тя също стимулира вложенията в сигурен актив, какъвто е имотът. Така че за момента перспективите са за стабилен пазар с по-умерен темп на растеж на цените“, коментира Полина Стойкова, изпълнителен директор на Bulgarian Properties, цитирана от БНР.

Прогнозите на икономисти за една по-тежка зима няма да се отразят негативно на покупко-продажбите на жилища. По-скоро това стимулира влагането на спестявания в имот като в сигурен актив. „През текущата година отчетливо видяхме нарастване на интереса към имотите от гл. т. на инвестиция - нещо, което липсваше откакто започна пандемия, тъй като пазарът беше дълги години движен от покупки за собствено ползване. Имотът се разглежда като пристан в несигурни времена и в тази връзка предполагам интересът ще продължи“, допълни Стойкова.

Темата за поскъпването на строителните материали и оттам на новото строителство продължава да е актуална. „Регистрирахме сериозен ръст на цените ново строителство в София с около 20% през второто тримесечие на година спрямо същия период на миналата година. С около 15% има подобен ръст и в Пловдив, и във Варна. За една година квадратният метър ново строителство в столицата е нараснал с около 250 EUR, което е един от най-големите ръстове за последните години“, уточнява Стойкова.

По отношение на евентуалното повишаване на лихвите по ипотечните заеми, в момента хората бързат да направят покупка и да си договорят финансиране. Като цяло има едно спокойствие. Не мога да кажа, че има голям стрес от очаквано повишаване на лихвите, тъй като процесите у нас идват малко по-бавно и тези повишения ще бъдат в умерени граници.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
snimka
Румен Митев
Управител
https://royalpropertiesbg.com
Адрес на подателя
област Сливен, Сливен, гр. Сливен, бул. Тракия 4 А
Виж на картата на офиса Виж офиса на картата /