1. home
  2. »
  3. bcДомашни любимци
  4. »
  5. Котки - продава
  6. »
  7. Обява № 6944820

Невска маскарадна котка (Neva Masquerade)

Обява №:
6944820
Цена:
600 лв.
Местоположение:
Порода:
Сибирка
Възраст:
2 месеца
Пол:
Мъжко Женско
Цвят/окраска:
сиво-черна
Особености:
Ваксинирано Обезпаразитено Паспорт Хигиенни навици
Актуализирана преди 10 дни. Валидна още 80 дни.
Допълнителна информация

. Продавам три котета от уникалната порода Невска маскарадна котка, тя е дългокосместа порода домашна котка, произхождаща от Русия. WCF я класифицира като Сибирска или Сиамска котка, а FIFe като отделна порода. Породата е характерна с дружелюбен и уравновесен характер. Има 18 цветови разновидности: тъмнокафяви, сини шоколадови, лила, червени, сметанови, костенуркови. Теглото варира от 3 до 7 кг.
Тялото
е масивно със силно развита мускулатура, мощен
врат
и широк гръден кош,
торсът
е правоъгълен.
Главата
е със среден размер, заоблена.
Ушите
в основата са широко отворени, в горната част са заоблени, вътре имат гъста козинка.
Очите
са големи, леко овални и сини на цвят. Дебела, дълга, плътна
опашка
със заоблен край. Котенцата се раждат напълно бели. Котките са темпераментни и с богата психика. Верни са и бързо се привързват към стопаните. Интелигентни, любопитни, лоялни, лесно се адаптират към новите условия. Контактни са и харесват присъствието на хора. Добре издържа на пътувания. Имат спокоен характер и могат да живеят съвместно с други животни. Две от котетата, със сиво черната окраска са женски, а с рижата окраска мъжко. Очите и на трите са искрящо сини. Котетата са със международни паспорти, обезпаразитени и ваксинирани. Хранят се самостоятелно и са с изградени тоалетни навици. Родени са на 03/07/20г. На последните три снимки са родителите Джия и Елисей и двамата са с руско потекло. Едното женско е продадено.

ВНИМАНИЕ!
Тази обява е за домашни любимци - моля, прочетете следните съвети за да намалите шанса да станете жертва на измама.
Това предупреждение се показва на ВСИЧКИ обяви в раздел ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ.

1. Никога не изпращайте пари предварително. Обикновено некоректни потребители ще Ви поискат капаро, разходи за транспорт или други разходи свързани с домашния любимец.

2. Не водете кореспонденция извън сайта. Често срещана практика на некоректни потребители е да пренасочат комуникацията извън сайта, където разговорът Ви става непроследим и непроверим за компетентните органи при евентуална измама. Наличието на неактуален/грешен/чужд телефонен номер в обявата е почти сигурен знак за измама.

3. Бъдете особено внимателни с потребители от чужбина и такива, кореспондиращи с Вас на чужд език или развален български (използвайки онлайн преводач).

4. Ако имате съмнения за дадена обява, моля сигнализирайте на екипа на АЛО.БГ от бутона "Съобщи за нередност".

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
александър цеков
обл.София, гр. София, Камбаните
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.