back to top

ОЗОНАТОРИ за дезинфекция на Автомобили

Обява №
6867773
Цена
199 лв.
Местоположение

град Варна, област Варна
Актуализирана преди 16 дни. Валидна още 89 дни.
Допълнителна информация

ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ЗА ОЗОНАТОРИ, ЙОНИЗАТОРИ И UV-C АНТИБАКТЕРИЦИДНИ ЛАМПИ ТУК ИЛИ В САЙТА www.ozonatori.bg

ОЗОНЪТ УБИВА САМО ЗА 2 секунди, 99,9% ОТ ВСИЧКИ ПОЗНАТИ ГРИПНИ ВИРУСИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И COVID-19!!!
Доказано е, че той е 3000 пъти по-ефективен и 50 пъти по-бърз ДЕЗИНФЕКТАНТ- бактерицид и вирусоцид от хлора.

Предлагам голямо разнообразие от фабрично и СОБСТВЕНО производство на въздушни и водни озонатори, различни модели и производителност, подходящи за всякакъв тип и площи помещения.
Посочените по-долу цени са за ВЪЗДУШНИ озонатори с фиксирана производителност /грама на час/ и оптимизирани за стандартни жилищни площи /кв.м./ с вис. 2.40м.
-2гр/час до 10кв.м - 280лв.
-3,5гр/час до 20кв.м - 290лв.
-5гр/час до 30кв.м. - 300лв;
-10гр/час до 50кв.м. - 320лв;
-15гр/час до 75кв.м. - 340лв;
-20гр/час до 100кв.м. - 360лв;
-24гр/час за над 100кв.м. - 380лв.
Всеки потребител според капацитета на производство на озоновият му генератор и обема на помещението трябва предварително и прецизно да калкулира необходимото време за антивирусна дезинфекция или престой на хора. Ако по ваши си причини не ви се ангажира да го правите това, моля задължително ни потърсете за консултация!

ОЗОНАТОРЪТ- НАЙ-ЛЕСНИЯТ И БЪРЗ МЕТОД ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ И УНИЩОЖЕНИЕ НА ВИРУСИ, БАКТЕРИИ И ПАТОГЕННИ МИКРООРГАНИЗМИ

Домашният озонатор е най-съвършеният и най-безопасен начин за дезинфекция на въздуха в помещенията, стените, дрехите, храната, водата, плодовете и зеленчуците и за елиминиране на всякакви миризми. Озонът убива най-известните бактерии, вируси, плесени и гъбички и премахва алергизиращите полени.

Озонът и човешкото здраве.
Проникнал в кръвта озонът обогатява човешкия организъм с кислород. Увеличаването на кислорода в кръвта активира мозъка, подобрява самочувствието, работата на сърцето и белите дробове, зарежда с енергия, регулира обмяната на веществата, понижава захарта и мазнините в кръвта, ускорява растежа на нови клетки, стимулира заздравяването на рани и язви по кожата, регулира функциите на нервите, успокоява болките, понижава кръвното налягане, стимулира чревната перисталтика, забавя стареенето, предотвратява инфекциозни болести в дихателните пътища и в храносмилателния тракт, подобрява имунитета. Сънят става по-дълбок, здрав и носи добра почивка.

Озонът действа вътре в организма, осигурявайки общо прочистване и тонизиране.
Недостигът на кислород в кръвта води до развитието на хронични заболявания, нарушаване на обменните процеси, понижаване на имунитета, засилване на отпадналостта и хроничната умора.

За здравата клетка е необходимо наличието на кислород, докато патогенните микроорганизми и туморните клетки са пригодени да живеят и да се развиват в среда, бедна на кислород. Доказано е, че насищането на ракова клетка с кислород чрез озон може да забави растежа й и тя дори да се превърне в нормална клетка.

Озонът подобрява функцията на белите дробове чрез увеличаване на абсорбцията на кислород с 20 % и изхвърлянето на въглероден диоксид с 15 %. Именно по този начин се подобрява кръвообращението, което води до значителен приток на енергия и по-малко умора.

Какво е озонатор?
Озонаторът е преносим уред за домашно или промишлено ползване, който произвежда озон, идентичен с този от природата. Използва въздуха като създава високо напрежение и образува молекулите на О3. Благодарение на полезните си свойства той може да се използва за пречистване на въздуха в помещенията, за дезинфекция на водата, за пречистване на храни, плодове и зеленчуци, за премахване на лошите миризми и много други..

Домашните озонатори са най-съвършеният и най-безопасният начин, който се предлага днес за да се отървете от всякакви миризми, за да дезинфекцирате въздуха в помещенията, стените, дрехите, храната, водата, плодовете и зеленчуците. Озонът убива най-известните бактерии, вируси, плесени и гъбички и всякакви патогенни микроорганизми.

Озонаторът е просто незаменим в периоди на обостряне на настинка, особено в детски заведения, офиси, магазини и всички места, където постоянно се намират повече хора и вероятността от заразяване се увеличава значително.

Озонаторът/ Озонът/ пречиства въздуха в апартамента.
Въздухът в населените места е замърсен с опасни съединения като изгорели газове, фини прахови частици, серен диоксид, азотен диоксид и други вредни субстанции. Най-застрашени се живеещите на оживени улици и булеварди, близо до бензиностанции и газостанции, до гари и автогари. Но се оказва, че въздухът вътре в помещенията може да бъде с 50% по-замърсен и токсичен от въздуха на открито.

В затворените помещения липсва циркулация. В тях се натрупват остатъци от полени, прахови частици, цигарен дим, изпарения от козметични продукти, бои и лакове, от битова химия, плесен, особено в мокрите помещения и баните, газове като родон, въглероден моноксид и формалдехид от строителните материали на стените и от мебелното обзавеждане.

Домашният озонатор произвежда озон, в напълно достатъчно количество да унищожи на 99,9% всички познати видове бактерии, вируси, плесени и останалите видове едноклетъчни организми. Използван в газообразно състояние той може да достигне до всички предмети и повърхности и да унищожи намиращите се там вредни микроорганизми и полени, причиняващи алергии.

Озонът е в състояние да унищожи 99,7% от бактериите Е. Коли, 99,9% от колониите на стафилококи, спорите на brevibaktery, гъбичките Aspergillus, бялата плесен и Fusarium oxysporum.
Озонът унищожава на 99,9% вируси на грип и на Хепатит Б.

Важно условие за действие на озонатора в помещенията е зависимостта му от температурата и влажността на въздуха. Колкот по-високи са те, толкова озонът се разпада по-бързо. Озонът не може да бъде съхраняван и бутилиран.

Озонаторът/Озонът/ пречиства водата
Озонаторът е най-добрият пречиствател на питейната вода - подобрява нейните качества, разлага пестицидите, вредните органични и неорганични вещества, унищожава бактериите и вирусите, окислява тежки метали и органични съединения, премахва вируса полиомиелит и ротавирус във вода за няколко минути. Получава се чиста питейна вода без мирис и оцветяване.

Озонът премахва и някои от химическите замърсявания - хлор, тежки метали, карбамид, цианид и други. Особено е подходящ за пречистване на водата с лошо качество от водоснабдителната мрежа, от кладенец или друг неизследван водоизточник. Получава се чиста питейна вода, която запазва полезните минерали и натуралния си вкус, без опасност от заразяване или натравяне.

Озонираната вода може да се използва за поливане на цветята. Предизвиква по-голям растеж, по-обилен цъфтеж и по-дълъг живот.
Наситената с озон вода може да бъде използвана за третиране на разнообразни проблеми като възпаления в устната кухина, лош дъх, пародонтит, болно гърло, акне, пърхот и макар и по-бавно, повлиява всички видове гъбички.

Озонаторът/ Озонът/ дезинфекцира храните
Изключително полезен е озонаторът при дезинфекцията на храните: месо, риба, яйца, зеленчуци и плодове. Той просто няма друга алтернатива. Озонът разгражда пестицидите в плодовете и зеленчуците, намалява съдържанието на хормони, нитрати, антибиотици и тежки метали (олово, манган, желязо) и спомага за запазване на продуктите свежи и чисти.

Чрез озонирането, плодовете и зеленчуците се пречистват без обработка при високи температури, с което се запазват витамините и хранителната им стойност. Озонът не само убива бактериите на повърхността, но и разгражда вредните органични и неорганични вещества вътре в тях. Обработените плодове и зеленчуци стават не само по-вкусни и по-полезни, но и срокът на съхранението им си увеличава няколко пъти.

Същото се отнася и за месото, рибата и морските дарове. Те се изчистват от бактерии, паразити, антибиотици, консерванти и тежки метали и се запазват пресни за по-дълго време. Измиването на месото, рибата, раците и други морски продукти с озонирана вода унищожава вредните микроорганизми, съхранява нивото на протеините и връща натуралния им вкус и качества. Особено това е задължително за мидите, които са като филтър на морската вода и натрупват голямо количество тежки метали, пестициди, и пластмасови микроскопични частици.

Озонаторът/Озонът/ отстранява неприятните миризми
Озонаторът има нужда от броени минути за да отстрани всички неприятни миризми и да върне качеството на въздуха.

Отлично се повлияват цигарен дим, като се премахва вредното въздействие върху пасивните пушачи, миризми на изгоряло или застоял въздух, кухненски миризми след готвене - на пържено, риба, подправки, миризми от домашни любимци, парфюми, ароматни пръчици. Това става на принципа на разграждане на молекулите, които въздействат на нашето обоняние. В зависимост от времето за въздействие и концентрацията на озон, органичните молекули могат да бъдат разградени до базовите съставки - въглероден диоксид, азот и вода. Озонът отстранява причинителя - премахва миризмата, а не я замаскира с друга.
Озонаторът предлага отлично решение на проблемите с миризмата, излъчвана от обувките. Уредът може да отстранява всякакви миризми и изпарения от спортни обувки, маратонки и ботуши като елиминира бактериите и микробите. Освен това, озонаторът поддържа обувките свежи.

Озонаторът е задължителен в помещения след ремонт - неутрализира вредните газове, които се излъчват прясно боядисаните стени. Премахва толуола, чийто период на разграждане е 3 години.

В спалните и детските стаи осигурява свеж и пречистен от микроби въздух, като неутрализира изпаренията от лаковете на мебелите, почиства детските играчки чрез дезинфекция на местата за тяхното съхранение. Получава се траен ефект без остатъчна химия.

Озонатърът дезинфекцира предмети и повърхности
Озонът е дезинфектант, който в газообразно състояние може да въздейства на всички прдмети и повърхности, дори и на най-трудно достъпните, които обикновено не се почистват редовно- места над и зад гардероби, между мебели, лавици, корнизи, рамки, картини, вентилационни системи и отдушници, скрити ъгли на стаите, високи шкафове. Там унищожава намиращите се вируси, бактерии, колиформни бактерии, стафилококи, плесени и полените, причиняващи алергии.
Тъй като обработката с течен дезинфектант може да причини повреди на много предмети и уреди - компютри, телевизори, стенни часовници, плюшени играчки, антикварни предмети, книги и много други, третирането с озон е незаменимо.
Озонаторът създава достатъчно активен кислород и аниони за стерилизиране на медицински и зъболекарски принадлежности, дрехи в гардеробите и килерите, където предпазва от поява на мухъл и молци, продуктите в шкафовете, излъчващи миризми, предметите и уредите в детската стая - бебешки дрехи и играчки, залъгалки, биберони и шишета за хранене.

Озонаторът в домашната медицина.
Озонът намира приложение и в домашната медицина.
Той е успешен начин за премахване на пърхот, акне, гъбични заболявания и кожни възпаления и за напълно безвредна дезинфекция на кожата. Озонът атакува мъртвите клетки по кожата и горния епителен слой, с което ги премахва и се получава пилинг-ефект. Прави кожата по-нежна и гладка и придава свеж вид.
Озонираната вода може да се използва за лечение на кожни рани, като спомага за тяхното почистване и по-бързо заздравяване. Тя помага за извършване на превенция на кожните заболявания, а в някои случаи е и спомагателно средство за лечение на венерически болести.

Жабуренето с озонираана вода профилактира оралната хигиена - унищожават се бактериите в зъбните кухини и се подпомага лечението на стоматити, гингивиити и кървящи венци.

Озонаторът и домашните любимци
Озонът убива бактериите и паразитите, които се пренасят от домашните любимци и премахва нежеланите миризми. Лесно и безвредно дезинфекцира както клетки на животни и птици, така и домашни аквариуми, като пречиства водата, насища я с кислород и пречи на образуване на вредни водорасли и микроорганизми.

В медицината. Озонотерапия
Озонотерапия е метод за венозено, мускулно и вътрешноставно въвеждане на озон, разтворен във физиологичен разтвор или в кръвта на пациента. Благодарение на това се усилва микроциркулацията и се подобряват трофическите процеси в органите и тъканите, нормализира се хормоналния фон, изразено се стимулира имунитета и рязко се активизира детоксикационната защита на организма и насищането на клетките с кислород.
Озонотерапията оказва комплексно въздействие върху организма, неутрализирайки разрушаващото действие на свободните радикали. Озонът действа вътре в организма, осигурява общо прочистване, оздравяване и тонизиране.
За озонотерапията са характерни просто приемане, висока ефективност, добра поносимост и практически пълно отсъствие на нежелани реакции.
Не се препоръчва да се провежда озонотерапия при нарушаване на кръво-съсирването, тромбоцитопения, хипертиреоза, при остра интоксикация и алергия от озон.
В медицината озонът има много приложения. Листът със заболяванията, при които озон може да бъде прилаган както самостоятелно, така и в комплексна терапия е дълъг.
Дискови хернии, като премахва необходимостта от оперативно лечение Дископатии, радикулити, плексити
В неврологичната патология:
- нарушение мозъчното кръвообращение,
- заболявания на периферната нервна система,
-хронични мигрени и мигренозни състояния,
-тромбоза на синус кавернозис,
-церебрални атрофии,
-церебро васкуларна недостатъчност
Болести на храносмилането - хроничен гастрит, колити, язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника
Цироза на черния дроб, хепатит, хроничен хепатит, чернодробна дисфункция, чернодробни интоксикации и други чернодробни увреждания
Oстeoмиелит, остеопороза, остеосклероза
Гонартроза, коксартроза, артрити и артрози, дегенеративни състояния на опорно двигателния апарат
Алергични заболявания
Захарен диабет - всички типове
Атеросклероза на коронарните съдове
Ревматизъм и ревматоидни състояния
Аденокарциноми и аденовируси
Различни видове карциноми (рак), левкемия
Анемия
Алцхаймер
Антракс
В кардиологията - Исхемична болест на сърцето, различни видове хипертонична болест, сърдечна аритмия, миокардит, ендокардити
Болести на дихателната система: ангини, болести на горните дихателни пътища, бронхиална астма, бронхоспазъм, вирусни инфекции, пневмонии
В хирургията: абсцеси, гангрени, инфектирани рани, септически състояния, перитонит, тежки изгаряния, декубитални рани, трофични язви, хроничен остеомиелит, тромбофлебит, облитерация на съдовете на долните крайници, при кардиохирургични интервенции и в постхирургичния период, хемороиди и анални фисури
Озонотерапията лекува дискова херния без операция.
В световната практика до сега е отбелязана над 95% успеваемост при лечението на дискови хернии. Характеристиките на метода са следните:
Няма контраиндикации.
Повече от 95% успеваемост.
Рецидивите са по-малко от 3%.
Възстановителният перод е кратък.
Няма странични ефекти.
Лечението се състои в инжектиране на озоно-кислородна смес в паравертебралната мускулатура в зоната на засегнатия диск. В зависимост от състоянието на пациента за един лечебен курс се изискват от 12 до 20 процедури, средно около 14-16.
Действието е по три различни начина:
Озоно-кислородната смес има специфично действие върху протрузията, действайки на молекулярно ниво върху връзките, поддържащи хернията. Това довежда до редукция на хернията.
Подобряване на микроваскуларизацията в засегнатия участък, което засилва кръвоснабдяването и оксигенацията, които са задължителен елемент за оздравителния процес. Повишава се концентрацията на фибробласти, които подпомагат оздравителния
Намалява отока в засегнатия участък, допринасящ за компресията и възпалението. Така озонът действува противовъзпалително и болкоуспокояващо.

Промишлено пречистване на питейна вода.
Oзонът е широко използван за третиране на води за питейни цели поради своите отлични обеззаразявщи и окислителни свойства. Историята на приложението му в тази област започва в Ница през 1906 г. Днес в световен мащаб функционират много озониращи съоръжения за дезинфекция, контрол на вкуса, мириса и микрокоагулацията на водата.
Озонът е нестабилен газ, който трябва да се генерира в необходимите количества на място. Доказано е, че той е 3000 пъти по-ефективен бактерицид и вирусоцид от хлора. Разлага се по-бързо от другите дезинфекциращи агенти и не се задържа във водата, постъпваща във водоснабдителната мрежа. Озонът може да бъде използван като първичен дезинфектант и винаги трябва да бъде съчетан с вторичен дезинфектант, който да осигури дезинфекция и в разпределителната мрежа.
Освен като първичен дезинфектант, озонът се използва при: третирането на води за окисление на желязо и манган; оптимизиране процеса на флокулация; подобряване премахването на водорасли; окисление на колоидни органични съединения с цел отстраняване на цвета и намаляване нивата на органичен въглерод; окисление на следи от органични съединения, включително микрозамърсители, които водят до поява на вкус и мирис, фенолни съединения, някои пестициди и детергенти; биологична стабилизация.
Способността на озона да разрушава токсичните или вредни промишлени отпадъци и да деактивира бактериалните замърсители го прави незаменима алтернатива на хлорирането

За обработка на алкохолни концентрирани напитки.
Озонирането на алкохолни напитки ги прави по-меки и ненатрапчиви. При това се запазват градуса, натуралния цвят и вкуса.

Приложение у дома:

1. За пречистване на въздуха - от 10 до 30 мин.
2. За храни и вода.
Приложение - Време - Ефект
За измиване на плодове и зеленчуци- 15 ÷ 20 минути. Елиминира пестицидите от повърхността на плодовете и зеленчуците.
За почистване на повърхности- 10 минути. Унищожава бактерии по повърхността на плотове.
За измиване на риба и месо- 5 ÷ 10 минути. Премахва миризмата на риба; унищожава бактериите.
Третиране на вода- 10 минути за 10 L. Разтваря органичните замърсители и пречиства водата; увеличава нивото на кислород във водата.
Съхраняване на храна- 5 ÷ 10 минути. Дезинфекция на храната; удължава свежестта на плодовете и зеленчуците.
Обезмирисване на хладилник- 10 минути. Премахва миризмата в хладилника.

Лечение и профилактика
Приложение - Време - Ефект
Баня- 15 ÷ 30 минути. Предпазва от заболявания и инфекция.
Измиване на съдове- 20 минути. Унищожава бактерии, премахва миризма, избелва дрехи.
За детски вещи- 10 минути. Дезинфекция.

tags: озон, озонатор, йонизатор, UV-C лампи

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://SPYMASTER.bg
http://www.ozonatori.bg
Адрес на подателя
област Варна, Варна