1. home
  2. »
  3. bcМода, Стил
  4. »
  5. Бижута
  6. »
  7. Обява № 6811497

Стар сребърен медальон Пресвета богородица с младенеца  и две ангелчета - притежавайте този медальон

Обява №:
6811497
Обява от:
Цена:
145 лв.
Местоположение:

гр. Варна, обл. Варна
Състояние:
Тип:
Ланец, синджир, медальон
Вид:
Универсално
Материал:
Сребро
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 23 дни.
Допълнителна информация

Стар сребърен медальон Пресвета богородица с младенеца и две ангелчета - притежавайте този медальон и нека Светата майка и силата на бог ви закрилят!
Старинна красива ръчна изработка правена от професионалист.
Медальонът е с диаметър - 25 мм.
Внос от Щатите!
Имате маркировка за сребро 925 ( показано на последната снимка )
Идеален за освещаване в църква и за подарък на любим човек.
Пращам с преглед и тест.

*****

*** Предмети със Света Богородица са подходящи за подарък за абсолютно всички поводи. Именно заради своята универсалност и сила, този образ е предпочитан от мнозина. Света Богородица
е великият символ на майката и майчината обич и подкрепа. Тя закриля семейството и душевната чистота на неговите членове. Покровителка е на майките и бременните жени. Освен това, тя помага да се засили връзката между майката и детето. Затова иконата е подходяща за подарък за семейства, които очакват дете. Нещо повече, смята се, че Света Богородица и иконите с нейното изображение помагат за зачатие на двойки, които имат желание да имат деца. Те могат да се обърнат към нея за упование с молитва. Дева Мария закриля дома, в който е поставена нейната икона и помага на хората, които живеят с него, да намерят връзката с бог чрез благочестивите си мисли.

*****

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ - ОЧАКВА СЕ СТРЕМИТЕЛНО ПОКАЧВАНЕ НА ЦЕНАТА НА СРЕБРОТО!

Възникващите икономически и геополитически сътресения, включително продължаващата търговска война между САЩ и Китай, сагата Brexit, нарастващото напрежение в Близкия изток и опасенията от забавянето на световната икономика, накараха много инвеститори да се обърнат към доста надежден актив - стоки, съдействащи за покачването на цената на среброто.
Добиваното годишно количество сребро намалява, с което на земята вече има недостиг на този метал. Освен това увеличеното търсене на сребро в промишлеността бързо изчерпва съществуващите резерви. Като добавим и нарастващото търсене от международни инвеститори, през следващите месеци и години съществуват перфектни условията за стремително покачване на цената на среброто!

*****

тагове: сребро, бог, Исус, религия, сребърна, сребро, религия, Света богородица, Божията майка, сребърни колиета цена, сребърно колие за врата, сребърно колие цена

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Добрата стока е тук - Частно лице!
http://bazar.bg/ads/user/770761
обл.Варна, гр. Варна, 30 дни
Обяви от същия потребител: Виж всички 1369 обяви
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.