1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Медицински, Санитарни услуги
  6. »
  7. Обява № 6800932

Дом за стари хора пловдив

Обява №:
6800932
Цена:
550 лв.
Местоположение:
Внимание!
Валидността на обявата е изтекла преди 31 дни. Възможно е да не е актуална.
Вижте подобни обяви за:
Допълнителна информация

Дом за възрастни хора Златна Есен се намира на удобно и комуникативно място  Местността е тиха и спокойна, далеч от суматохата.

Чрез основните си функции, домът подобрява общото състояние и качеството на живот на страдащия човек, осигурява спокойствие и комфорт, спестява време и неприсъщи ангажименти. На разположение е висококвалифициран персонал, както и 24-часова грижа при нужда.   Домът е на два етажа и има постоянно наблюдение, първо качество памперси, климатично отопление и храната се приготвя всеки ден.

Дом за стари хора ”Златна Есен” работи за подобряване качеството на живот на хора във възраст, която вече не им позволява да се движат и да са самостоятелни ”както едно време”. За това и Нашата цел е да ви предоставим възможността да се грижим Ние за Вас, за да имате едно по-спокойно и сигурно бъдеще. Подготвили сме специално обучен медицински екип от лекари, рахабилитатори, медицински сестри, социален работник и болногледачи, които да бдят над Вас. Понеже всеки е различен, затова имаме индивидуално отношение към всеки един човек.

Домът за стари хора Златна Есен ” извършва при спазване на всички законови изисквания, следните дейности:

Целодневно (денонощно) или почасово медицинско наблюдение;

Целодневна (денонощна) или почасова специализирана и качествена здравна грижа по обгрижване на пациентите, с цел подобряване качеството на живот;

Различни видове развлечения за по-пълноценен ден;

Качествено и пълноценно хранене 5 пъти на ден, съгласувано с индивидуалнота и здравословна нужда на всеки един.

ДОВЕРИЕ за един спокоен живот.            

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Дом за стари хора
обл.Пловдив, с. Маноле, С. Маноле