1. home
  2. »
  3. bcДетски свят
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Обява № 6770639

Торта от памперси за момиче

Обява №:
6770639
Цена:
90 лв.
Местоположение:
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 22 дни.
Допълнителна информация

Мечетата за бебчета са едни от най-популярните играчки в момента. Те присъстват смело на изписванията, за погачите, на всички партита за всеки бебешки празник! Красиво меченце съчетано в музикална играчка за нежни приспивания е най-добрия подарък, с който ще покажете цялата си обич и грижи. Поднесете неизменна радост и украсете бебешката стая с нашата красива бебешка торта за момиченце в розовата гама с музикална голяма играчка и големи цветя. Зарадвайте много младото семейство, както и другите гости с които ще се забавлявате!
Не забравяйте да си направите снимки!

Съставки:
30 висококачествени памперси на ”Памперс - Премиум кеър”, размер 2;
1 памучна бебешка пелена;
1 голяма музикална играчка с мече;
1 меко поларено одеало;
3 памучни бебешки кърпички за баня;
1 чифт ръкавички.

Тази торта е налична и в различни размери - 1, 2, 3 и 4 етажа. Разгледайте моделите тук:
http://beediapercakes.com/index.php?route=product/category& path=67

Предлагаме ви да сложим буквичката или да изпишем името на бебчето отпред на тортата ако вече го знаете. Моля, уверете се, че правилно сте ни изписали името, както и рожденната му дата, за да предвидим неговия точен размер на памперсите.
Обичаме да правим възможно най-лесно предаването на подаръка на получателя. Ако това сте вие, можем да се срещнем лично и да ви я предадем в гр. София или да я вземете от куриер. Или искате да изпратим бебешката торта директно на вратата на получателя от ваше име? Просто ни оставете съобщение в секция ”Бележки към продавача”, със съответните данни:
Дата за доставка /датата на която искате тортата да пристигне на адреса/;
Точен адрес на доставката /град, улица и номер в България. За доставка извън страната, моля да се свържете с нас/;
Телефонен номер и име на получателя;
Напишете ни кратък текст, който да изпишем в картичката, която сме предвидили да подарим от Ваше име. :)

ВАЖНО
Не забравяйте да напишете отдолу от кого е подаръка, за да може получателя да знае на кого да се обади и да благодари след получаването на изненадата ви. Ние ще се уверим, че подаръка пристига до получателя си в безупречен вид на точната дата!

Размери:
Приблизително 50 см. височина и около 100 см. обиколка.
При изработката на тортата и сглобяването не се използват токсични лепила, тиксо или или шевна машина и не е нарушена целоста на памперсите и останалите елементи. Всички артикули са гарантирано 100% използваеми след разглобяване - просто не забравяйте да си направите много снимки преди това! :)
Всички наши продукти са предварително подбрани като качество и ние използваме само чисти и здрави материали.
** За различните размери на памперси броят им може да варира в зависимост от дизайна на тортата и той ще е равен на стойността. **

Специална забележка за доставката:
Тортите от памперси се изработват и се доставят в зависимост от датата която ни напишете, преди партито което ви предстои, а не в датата на поръчката. Не забравяйте да ни напишете името на бебчето, датата му на раждане за да предвидим неговия точен размер на памперсите и датата на доставката, когато поръчвате, за да можем да ви го доставим с достатъчно време без да се притеснявате в последния момент! Ако поръчвате торта за фирмено парти или презентация в тематична цветова гама, не забравяйте да ни дадете 2 дни предварително време за изработката. Създаваме поръчки, които да съответстват на десетки теми подходящи с интериора на детска стая. За всички подробности относно доставката, поръчките на подаръци, вижте на страницата ни:
http://beediapercakes.com/index.php?route=information/information& information_id=6
Имаме всички отговори за които имате въпроси!

{За нашите торти}
• Нашите торти се изработват с качествени ”съставки”. Използваме само познати марки с най-високо качество в нашите творения. Никога няма да използваме нещо, което не бихме купили за собственото си семейство или приятели.
• Използваме Памперси на Pampers с размер 2, освен ако сте поръчали друг размер.
• Извадените памперси от пакета са неразтваряни и са подредени така, че да се предотврати повреда, напрашаване или деформация. Запазени са и съхранени в тортата за да може майката с радост да ги използва. Тортите се изработват отвътре навън, като не се използват вредни материали, лепила, тиксо, телбод или други предмети, които биха наранили целостта на тъканите и памперсите.
• При сглобяването и изработката на тортата няма зашивани или пришивани елементи. Те са 100% използваеми и невредимии след разглобяване.

{Дизайн}
• Всички от изброените в нашия магазин торти са изработвани за клиенти от предишни поръчки. Ще се постараем да пресъздадем всичко, което виждате на снимките, а това се базира на наличието на одеала и други ”съставки” от нашите производители.
• Тортите могат да бъдат направени така, че да съответстват на всяка желана цветова гама съобразена с декора на партито или интериора в детска стая или цвета на бебешката количка! Ние обичаме предизвикателствата и с радост ще съчетаем цветовете които желаете да доминират. Приветстваме ви да ни изпраите снимки или идеи по които да се ръководим и които да следваме!

{Изработка и Доставка}
• За да се справим с голямото търсене и многобройните поръчки, нашите торти се изработват и ще ви се доставят в деня преди датата на бебешкия празник или датата която вие ни посочите. Изработката на тортите обикновено отнема между 2-3 работни дни (или по-рано в зависимост от модела и от текущото натоварване). Доставката ще отнеме 1 работен ден или в завизимост от почивните дни на куриерските фирми за България или няколко дни /седмици/ въз основа от региона извън България. Винаги ще бъдете спокойни, че ще получите тортата, която ще ви се достави в рамките на желаното време, преди вашия бебешкия празник!

• Изпращате ли поръчаната от мен торта директно на младите родители?
Разбира се, че правим тази услуга за вас вече пет години!
Изработката обикновено е между 2-3 работни дни за торта в зависимост от дизайна или сложността на изработка. Доставката ще отнеме още 1 ден в рамките на България. Ние ще подарим картичка, на която ще надпишем текста, който желаете да добавим от ваше име.

• Тортите са добре опаковани за транспортиране с много грижи.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
http://www.beediapercakes.com
обл.София, гр. София, Център
Обяви от същия потребител: Виж всички 10 обяви
140 лв.преди 30+ дни Торти от памперси, готови за парти! | Други | гр. София

Торти от памперси, готови за парти!гр. София

120 лв.преди 30+ дни Торта от памперси, готова за парти! | Други | гр. София

Торта от памперси, готова за парти!гр. София

60 лв.преди 30+ дни Торти от памперси, готови за парти! | Други | гр. София

Торти от памперси, готови за парти!гр. София

50 лв.преди 30+ дни Торти от памперси | Други | гр. София

Торти от памперсигр. София

50 лв.преди 30+ дни Торти от памперси | Други | гр. София

Торти от памперсигр. София

60 лв.преди 30+ дни Едноетажна торта с бежов мечо | Други | гр. София

Едноетажна торта с бежов мечогр. София

90 лв.преди 30+ дни Торта от памперси, подарък за бебе | Други | гр. София

Торта от памперси, подарък за бебегр. София