1. home
  2. »
  3. bcМашини, Инструменти
  4. »
  5. Инструменти
  6. »
  7. Обява № 6739301

стяга бърза нова WICKES / IRWIN 250кг. стягащо усилие, качествени

Обява №:
6739301
Цена:
60 лв.
Местоположение:
Състояние:
Актуализирана вчера. Валидна още 11 дни.
Допълнителна информация

WICKES е английски бранд, не е производител, за него произвеждат други маркови фирми, с логото WICKES. Работя с такива стяги IRWIN и ги познавам добре - мисля че тези са произведени от IRWIN - те правят страхотни стяги, имам такива, 15 години нямат прецакване. Просто като видях тези веднага разбрах че са на IRWIN - а и не знам да има друг производител на стяги като тези с такова огромно стягащо усилие, а се интересувам от стяги много отдавна. Дал съм снимка за сравнение между тези стяги и същата почти на IRWIN. IRWIN е американска компания производител.
За IRWIN:
https://en.wikipedia.org/wiki/Irwin_Industrial_Tools
Стягащо усилие 250кг. - уникално. Едната челюст се обръща за секунда и стават и за избутване. Пробвах ги - брутални са. Не са много леки, това са сериозни стяги. Според мен теглото на една е около 700 грама, и не са подходящи за носене по обекти за мен.
Цена за 1 брой - 60лв. За две 110лв.   Цената е твърда.
Много хора купуват такива стяги с мижаво стягащо усилие - до 70кг. и после се оплакват, че не стават за нищо - просто това са си купили.
Бързи стяги боклуци има колкото искате на пазара - евтини и скъпички, ако мине номера. Същото е като да си купиш клещи за 5лв. или за 50лв. - сигурно има разлика. Но може да си купите и клещи за 30лв. например пълни боклуци - всеки да си отваря очите. За стяги признавам само IRWIN, JORGENSEN и BESSEY. Bessey обаче имат ментета.
Изпращам само с Еконт.
За София може с лично предаване.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Георги Димитров
Обяви от същия потребител: Виж всички 44 обяви