1. home
  2. »
  3. bcМода, Стил
  4. »
  5. Обувки
  6. »
  7. Обява № 6738001

BEFADO DR ORTO Ортопедични сандали със затворена пета

Обява №:
6738001
Обява от:
Цена:
89 лв.
Местоположение:
Състояние:
Размер:
EU 39 EU 40 EU 41 EU 42 EU 43 EU 44 EU 45 EU 46 EU 47
Тип:
Сандали
За пол:
Мъжки
Цвят:
Черен
Актуализирана преди 30 дни. Валидна още 22 дни.
Допълнителна информация

Безопасна безплатна доставка да врата! Преглед и тест! Безплатна замяна!

Мъжки сандали Др. Орто от ортопедичната серия на Бефадо за хора с проблемни крака. Предназначени за хора с чувствителни стъпала, в това число страдащи от синдром на диабетното стъпало, а също така засегнати от ревматоидни промени на стъпалата. Изключително подходящи при случаи на травми върху пръстите, налагащи използването на обувки с отворени пръсти. Конструкцията на модела умело прикрива поставената при нужда допълнителна стелка. Формите и размерите на вътрешността на продуктите на Др. Орто са идеално приспособени към нуждите и изискванията на стъпалата на болните хора:
- обширна вътрешност на обувката, широк и висок нос позволяващ свободно да се разположат пръстите и да се елиминира евентуално нараняване.
- сведено до минимум количество шевове и съединения, които със своята изпъкналост биха могли да притискат стъпалата.
- притежават еластична и противоплъзгаща подметка, поглъщаща ударната вълна, възникнала след контакта на стъпалото със земята, което предпазва от микротравми.

Подплатата на моделите Dr Orto е направена от мекия текстилен материал Silber. Той е произведен по специална технология въз основа на сребърни йони.

Предимства на материала Silber

- Притежава антигъбични и антибактериални свойства.
- Потиска развитието на микроорганизми и осигурява антимикробна защита.
- Неутрализира неприятни миризми във вътрешността на обувката.
- Има противоалергични свойства
- Осигурява термичен комфорт и поддържа оптимална телесна темпартаура около 37 градуса.
- Абсорбира влагата и гарантира максимално предпазване при дълготрайна употреба

Лесни за обуване

Благодарение на различните закопчавания, обувките Dr Orto са изключително лесни за обуване. Изработени са така, че винаги прилягат добре на крака, независимо от ширината на ходилото.

Обувките Befado Dr Orto се произвеждат с допълнителна вътрешна ширина и горната им част не притиска по никакъв начин крака. Широката и висока предна зона осигуряват пространство за пръстите и отстраняват риска от наранявания. Достатъчната ширина гарантира комфорт при хора с уморени или подути крака.

Стелките на обувките Dr Orto са специални, значително подобряващи комфорта на ходенето. Те изпълняват също така важна хигиенна функция - дават възможност на стъпалата да дишат и предпазват от спарвания. Облекчават местата с най-голям натиск и са превенция за избягване на възникването на разранявания и трофични промени на кожата.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
http://www.camminandocon.com
http://www.edinstvena.bg
обл.Бургас, гр. Бургас, ”Гео Милев”,14