1. home
  2. »
  3. bcСтроителство
  4. »
  5. Строителни услуги
  6. »
  7. Обява № 6721493

Ремонт на Покриви София Пловдив

Обява №:
6721493
Местоположение:

/За цялата страна/
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 80 дни.
Допълнителна информация

София, Перник, Пловдив, Благоевград, Стара Загора, Радомир, Ботевград, Асеновград, Сандански, Карлово, Смолян, Варна, Бургас, Мездра, Враца Ремонт на покриви /Разполагаме с богат ресурс от специалисти и техническо оборудване за извършването на всякакви покривни, вътрешни и довършителни ремонти. За нас няма тайни в строителството и винаги успяваме да реализираме желанията на нашите клиенти! Работим бързо, качествено и на достъпни за всички цени.

ВАЖНО!!! -Уговаряне и посещение на място в рамките на 24 часа след свързване с нас в удобния за Вас час за изготвяне на оферта -Изготвяне на оферта в рамките на 3-5 часа след посещение -Сключване на договор -Започване до 48 часа при одобрение на предложената оферта -Непрекъснат процес на работа -Достъпни за всички цени

След одобрение на офертата се изготвя договор между фирмата-изпълнител и клиента възложител. Договорът е изготвен въз основа на Закона за задълженията и договорите и съдържа: - описание на видовете работи, предмет на договарянето, схеми и други подробности; - цената и начинът на разплащане /най-често 50% се внасят авансово, а останалите се доплащат на една-две вноски при изпълнение на съответен етап от договора/; - крайният срок или сроковете на отделните етапи на изпълнението; - гаранциите и гаранционните условия; - задълженията на страните по договора. С подписването на договора започва да тече уговореният срок за изпълнение.

Може да ни повикате в градовете и областите на: София, Пловдив, Перник, Плевен, Русе, Пазарджик, Асеновград, Стара Загора, Костинброд, Ябланица, Карлово, Димитровград, Козлодуй, Благоевград, Варна, Враца, Бургас, Банкя, Ботевград, Елин Пелин, Сливница, Велико Търново, Разград, Радомир, Раковски, Хасково, Шумен, Казанлък, Костенец, Гоце Делчев, Севлиево, Габрово, Нова Загора, Своге, Сандански, Велинград, Белово, Харманли, Чирпан, Смолян, Търговище, Панагюрище, Свиленград, Кнежа, Калофер, Сливен, Бояна, Симеоново, Драгалевци, Бистрица, Панчарево, Горна Оряховица.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Огнян Митков
https://repairsbg.com
обл.София, гр. София
Обяви от същия потребител: Виж всички 2 обяви
преди 30+ дни Ремонт на покриви | Строителни услуги | гр. Перник

Ремонт на покривигр. Перник