1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Фризьорски, Козметични, Масажи
  6. »
  7. Обява № 6692625

Курс „Миглопластика“

Обява №:
6692625
Обява от:
Цена:
450 лв.
Местоположение:
Начин на обучение:
На място, присъствено
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 25 дни.
Допълнителна информация

Обучение за техника „Косъм по косъм”
Курсът по вграждане на мигли включва теоретична и практическа подготовка. Групите са малки (до 2ма човека) с цел да се обърне индивидуално внимание на всеки от обучаваните. Курсистите разполагат със самостоятелни работни места и комплект материали. Всички необходими продукти и оборудване са предоставени от обучителния център и са включени в таксата за обучение
Курсистите получават Удостоверение за професионално обучение - лицензиран държавен документ по образец на МОН с международна валидност, което дава възможност за легитимно практикуване на козметичната процедура в козметични салони, студия и СПА центрове, както и Сертификат и безплатен Europass - европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа.
Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас време, самостоятелна програма, 100% оползотворяване на учебното време, обучение с вашето темпо, гъвкавост и ефективност.
ЦЕНТЪРЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 2016121307.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
Обяви от същия потребител: Виж всички 160 обяви
660 лв.преди 30+ дни Комбиниран курс „Ммиглопластика“ | Фризьорски, Козметични, Масажи | гр. Пловдив

Комбиниран курс „Ммиглопластика“гр. Пловдив

 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.