1. home
  2. »
  3. bcДетски свят
  4. »
  5. Играчки
  6. »
  7. Обява № 6691408

3D писалка с 10 цвята 3Dandprint XL StarterKit PLA ABS принтер химикал рисунки фигурки 50 m

Обява №:
6691408
Цена:
28 лв.
Местоположение:
Състояние:
Вид:
Други играчки
Актуализирана вчера. Валидна още 29 дни.
Допълнителна информация

Намаление!
от 69. оо на 28. оо лева!

Оригиналната 3D писалка 3Dandprint е лека и лесна за употреба, създадена е за работа от деца, ученици, студенти и възрастни любители на ръчната творба. Особено полезна е за децата при развитието на пространственото им въображение.
С 3D-писалката могат да се реализират няколко техники за работа, в зависимост от поставената цел и опита на твореца. Писалката 3dandprint XL StarterKit работи, както с ABS-пластмаса, така и с PLA-пластмаса.
Начинаещите могат да използват една от 5-те предварително подготвени рисунки върху гланцирана хартия, които да повторят отгоре с 3D-писалката. Щом изстине я отделите от хартията и ще получите пространствена 3D рисунка. Можете дори да съединявате отделните части в невероятни модели. С възможност за сваляне на допълнителни шаблони от сайта на производителя 3Dandprint, линк в инструкциите на устройството.
Напредналите и уверени в ръката и въображението си творци могат директно да създават своите 3D-макети. Няма ограничение докъде могат да стигнат - тава зависи само от таланта Ви…
С 3D-писалката може да се рисува направо върху всеки предмет от нестопяем материал, с което ще се създаде точно негово копие. Когато завършите, разрежете макета с ножица, за да извадите отвътре оригинала. Съединете парчетата на макета и творбата Ви е завършена.
3D-писалката работи с пълнител - 1.75 мм в диаметър с ABS-пластмаса или PLA-пластмаса, оформени като ролки от различни цветове, които могат да се сменят в процеса на работа, в зависимост от замисъла на твореца.
В комплектът на писалката са включени 10 цвята х 5 m от всеки цвят с който може да реализирате и най-взискателния в цветово отношение свой проект.
Внос от Германия!

- 3 скорости на подаване на консуматива
- Бутон за промяна на температурата: от PLA на ABS
- Температура на PLA 190 °C
- Температура на ABS 220 °C
- Дюза: 0.7 мм
- Диаметър на пълнител: 1.75 мм
- Съвместими пълнители тип: PLA и ABS
- Включени 10 цвята: 5 м дължина от всеки цвят
- Предварително подготвени рисунки: 5 бр
- Led индикатор
- Адаптер: AC/DC 100-240V
- Размери: 25.5 / 18 / 7 см
- Тегло: 500 грама

Видео ревю:

Линк:
https://www.3dandprint.eu/shop/3d-pen/3d-pen-starterskit-blauw/

Доставката за цялата страна се извършва с куриерска фирма и е за сметка на купувача. Всеки клиент получава отстъпка от цените за доставка. Изпращаме с опция тест и преглед преди да платите! Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице за по-голяма сигурност и безопасност на клиентите!

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
обл.Пловдив, гр. Пловдив
Обяви от същия потребител: Виж всички 51 обяви
 
Тази обява е намирана по: 3 d pisalka 3d 3d писалка 3d принтер 3д писалка
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.