1. home
 2. »
 3. bcИмоти - Продажби
 4. »
 5. Други имоти
 6. »
 7. обл. Бургас
 8. »
 9. с. Съдиево
 10. »
 11. Друг
 12. »
 13. Обява № 6676312

Собственик предлага бизнес имот за живеене и с нов проект за къща за гости и нощувки

Допълнителна информация

Собственик предлага за продажба бизнес имот, подходящ за селски туризъм и за живеене, с нов проект за къща за гости, нощувки и развлечения в живописното село Съдиево на 22 км. от Бургас,
известно с минералната вода и чистия въздух. Селото е с много-добра транспортна връзка между Бургас и Айтос. Къщата се намира в центъра на селото и е със застроена площ от 300 кв.м, била е административна сграда, на 2 етажа и мазе. Общата квадратура на имота е 600 кв.м
Пред къщата се намира парк за разходки и развлечение, църква и магазин.
Къщата е в много добро състояние, построена е качествено с големи трегери и дебели стени и по нотариален акт е построена 1985г.
Достъпа до къщата и част от двора е асфалтиран, а останалата част от двора се използва за зеленчукова градина и лятна кухня с ток, вода и барбекю.
На първия етаж има голямо помещение използвано за столова, освен това има още една стая, която в момента се използва за баня, тоалетна и перално помещение.
От външната страна на първия етаж има още 2 големи помещения с отделни входове, които са били търговски обекти, могат да се използват и за живеене, с отделни санитарни възли. Височината на таваните е 330см. Втория етаж представлява 5 стаи с отделни входове и фоае към тях във формата на квадрат. Всяка от стаите има димоотводен комин.
Има нов одобрен бизнес проект за къща за гости и нощувки, за изграждане и на 3 ти етаж с още пет отделни стаи със същото разположение както и на втория етаж,
като към всяка стая на 2 и 3 етаж, ще има собствен санитарен възел и тераса.
или общо 10 стаи с 10 бани и тоалетни и тераси. Общата застроена площ по новия проект е: 980 кв.м. Квадратурата на отделните стаи ще се увеличи от 30 кв.м до 50 кв.м. Къщата ще се разшири от всички страни с 3 метра. Общо в къщата ще има 12 стаи за живеене с WC и едно голямо помещение, предвидено за ресторант.
На първия етаж е предвиден ресторант, кухня, помещение за обслужващия персонал, складово помещение, а на втория, мокро помещение с перални и сушилни.
Около първия етаж е предвидено изграждане на лятна градина с барбекю за чеверме и фурна за печене на пици и други вкусни ястия от българската национална кухня.
По новия проект, мазето ще бъде превърнато във винарна.
Има и таванско помещение в подпокривното пространство.
Изградена е нова ограда около цялата сграда. Направени са нови ВиК и ЕЛ инсталации, нов електрически стълб с ново табло монофазен(220V) и трифазен ток (380V),
сменена е дограмата, щорите, комарниците и вратите на втория етаж (в кафяв цвят).
В една от спалните е изграден санитарен възел (баня и тоалетна).
В момента се извършва ремонт на подовите настилки на стаите с топло и шумо изолация.
Има 2 комина с 3 секции и още един комин с 2 секции, които са отремонтирани и почистини. Покрива също е отремонтиран и няма течове.
Къщата има изградена голяма септична яма (100 кубика), а също така и асфалтиран паркинг за гостите на къщата.
В момента на втория етаж има всички условия за постоянно живеене, телевизия, интернет и други.
Къщата има голям бизнес потенциал, защото голямото помещение на първия етаж е предвидено като ресторант за гостите на къщата и за свободна консумация, а също така използването му за различни тържества като рожденни дни, свадби, празници и други. Освен това, тя може да се използва и като частно училище, детска градина и други бизнес проекти, тъй като се намира на стратегическо местоположение между Бургас и Айтос и отговаря на всички санитарни изисквания!

Това е една прекрасна инвестиция с гарантирана възвращаемост!

Предлагаме и снимков материал за извършените до момента строителни работи по къщата.

Собственика на къщата е един, годишният данък е около 100лв., всички данъци са платени, няма юридически тежести и се продава по здравословни причини на собственика.

Решихме да посочим цена по договаряне, тъй като в момента продължават строителните работи по новия проект и цената ще се определи на момента на закупуване на къщата.
Цената е 84 000 Евро до пролетта на 2021г. а след възобновяване на строителните работи, ще продължи да расте в зависимост от направените разходи по реализацията на новия проект.

На вниманието на агенциите за недвижими имоти, които проявят интерес за продажбата на нашата къща, собственика е готов да заплати комисионна в размер до 3% от продажната цена.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Николай Вълчанов
обл.Бургас, гр. Бургас
Обяви от същия потребител: Виж всички 2 обяви
преди 3 дни Собственик продава 3 вилни имота Едноетажна 40 кв.м РЗП 1000 кв.м двор | Къщи/Вили | Местност Лозницата гр. Българово

Собственик продава 3 вилни имотаМестност Лозницата, гр. Българово, Бургас

 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.