1. home
  2. »
  3. bcПроизводство, Търговия
  4. »
  5. Търговско, Офис обзавеждане
  6. »
  7. Обява № 6658758

Защитна мобилна преграда и Рекламна Табела за за аптеки, магазини и офиси

Обява №:
6658758
Цена:
Не е обявена
Местоположение:

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Състояние:
Актуализирана днес. Валидна още 114 дни.
Допълнителна информация

Най новата ни ФУНКЦИЯ

Защитна мобилна преграда и Рекламна Табела

Инвистирайте разумно

ЛЕСЕН, БЪРЗ И ЕФЕКТИВЕН НАЧИН ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ
ЛЕСЕН, БЪРЗ И ЕФЕКТИВЕН НАЧИН ЗА РЕКЛАМИРАНЕ

Защитна предпазна преграда от вируси

Ако вашите служители са в близост до колеги или клиенти, заразени с COVID-19, те могат да се заразят като вдишат капките издишани от заразения човек. Дори да спазват дистанция и да носят маски, служителите могат да се заразят чрез контакт със заразени повърхности - плотове, бюра, маси и т.н. В най-голям риск са тези служители, които постоянно са в открит контакт с клиенти - касиери, рецепционисти, секретарки, банкови служители, застрахователи, търговци.
Ние проектирахме и произведохме защитен екран, който ще използваме в нашата приемна. Клиент го видя още в процеса на изработка и пожела един брой за своята фирма. Решихме да стандартизираме продукта в три размера. И да го предложим на всички организации, които искат да защитят в максимална степен своите служители от заразяване с вируси на работното място.

Функция на преградата
Идеята е служителят да бъде отделен от клиенти, доставчици и колеги с непроницаем за вируси и бактерии прозрачен екран. Прозрачният материал и отворената конструкция позволяват нормална комуникация. Благодарение на изрязания отвор може да се предават различни документи през преградата.

Препоръки за дезинфекция
За пълна защита, цялата преграда трябва периодично да се пръска с дезинфектиращ спрей, възможно и на спиртна основа, и да се изтрива с кърпа за еднократно ползване. По-често трябва да се обработва лицевата страна, която е обърната към клиенти и посетители. Докато вътрешната страна трябва да се дезинфектира при постъпване на служителя на смяна. Старателно трябва да се обработи и бюрото около отвора на преградата.

Защитна преграда за гише и каса на търговски обекти,
аптеки, медицински центрове и кабинети, бензиностанции, рецепции, административно обслужване на клиенти, подходяща за студио за маникюр и др..
Лесна за пренасяне, съхранение и почистване.
Може да се мие на течащта вода и с препарати.
Размерите се задават от клиента за самото работно място.
Цената се калкулира на база размери и бройки.
Рекламна агенция ”Ни Ко”

Защитна преграда за гише и каса на търговски обекти,
аптеки, медицински центрове и кабинети, бензиностанции, рецепции, административно обслужване на клиенти, подходяща за студио за маникюр и др.

Рекламните табели показват Вашето местоположение и дейност, а чрез своя дизайн изразяват имиджа и пазарното позициониране на Вашия бизнес. Покажете на всички наоколо, къде се намирате, какво правите и как искате да Ви възприемат.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Николай Траянов
http://www.reklamnavizia.com
http://www.togibg.com/pages/uslugi/izrabotka-na-togi
обл.Пловдив, гр. Пловдив, Гагарин
Обяви от същия потребител: Виж всички 188 обяви
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.