1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Компютърно, Интернет обучение
  6. »
  7. Обява № 6650547

Курс Excel старт - сертификат, безплатен учебник 100 страници, примери от практиката.

Обява №:
6650547
Обява от:
Цена:
188 лв.
Местоположение:
Начин на обучение:
На място, присъствено Онлайн, дистанционно
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 57 дни.
Допълнителна информация

ИНДИВИДУАЛНИ КУРСОВЕ С ПРЕПОДАВАТЕЛ през цялото време, без увеличение на цената. Това са 9 сесии по 3 учебни часа 2 пъти седмично. Графика е съобразен с Вашето свободно време. Обадете се за демо сесия. Стартираме днес.
Преподава сертифициран Microsoft обучител с 20 години практика в обученията по Excel.
След курсът ще можете да създавате таблици в Excel за пресмятане или анализ на данни. Ще познавате основните методи за пресмятане на ДДС, търговски отстъпки и други важни за практиката таблици. Ще създавате красиви диаграми и сложни таблици с много формули. Ще познавате принципите на представяне на информация в таблици и списъци, като ще можете да сортирате и филтрирате списъците. Чрез Pivot таблици и диаграми ще можете да анализирате данните в таблиците. Освен знания и умения ще придобиете и самочувствие.

Програма на курса

1. Microsoft Excel въвеждане на данни
Интерфейс. Работна книга и работни листове. Въвеждане и редактиране на различни видове данни в клетките. Вмъкване и изтриване на клетки, колони и редове. Запис и отваряне на файл. Форматиране на клетки, видове данни. Създаване на таблица. Създаване на елементарни формули. Пресмятане и анализ с Excel.

2. Microsoft Excel обработка на данни
Формули и функции. Редактиране на формули. Копиране на формули в работен лист. Видове адресация на клетките, клетка константа. Изчисления с проценти, съотношения и търговска отстъпка. Методи на пресмятане на ДДС чрез Excel. Създаване на сложна таблица със сложни формули и функции. Видове функции в Excel. Използване на повече работни листове. Прехвърляне на данни между работни листове и отделни работни книги. Преместване и копиране на лист. Работа с по-големи обеми данни и таблици. Замразяване на редове и колони в таблицата. Форматиране на таблицата.

3. Microsoft Excel обработка на данни
Създаване и редактиране на диаграми. Видове диаграми, настройка на диаграма. Отпечатване на работен лист и диаграма. Задаване на печатаема област. Добавяне на горен и долен колонтитул. Повтаряне заглавията при печат. Алгоритми за бързо отпечатване на големи таблици в един лист. Работа със списъци от данни. Сортиране и филтриране на данни. Обобщаване на данни с Pivot таблици и диаграми. Проблеми с PIvot таблиците и начини за решаването им.

4. Microsoft Excel автоматизация на таблици
Следене на информация, какво може Excel да прави сам и как може да следи данни и да сигнализира при промяна или достигане на критични нива. Автоматизация на таблиците чрез условно форматиране и функции. Приложение на условното форматиране при различни видове данни. Използване на логически функции. Сложни функции с вмъкната структура. Комбиниране на функции. Техники за бързо въвеждане и проверка на сложни функции. Прехвърляне на данни и сравняване на таблици с VLOOKUP функция. Приложение и възможности.

5. Организация на офис и документооборот
Организация на файлове и папки, създаване и копиране на папки. Търсене на файлове в компютъра. Техническо обслужване и обработка на офис документация и осигуряване връзка с всички организационни единици. Организационна подготовка на документи, формуляри и подръжка на дневници за комуникация и кореспонденция. Подръжка на картотека, фирмени бази данни и документооборот. Създаване и следене на графици, събития и контакти. Приложение на Office 2019 в организиране на фирмената информация, документация и комуникация.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Мицев център
http://edbg.net
обл.Пловдив, гр. Пловдив, ул. Генерал Гурко 16, първо се обадете по телефона!
Обяви от същия потребител: Виж всички 18 обяви
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.