back to top

.. Машина за запечатване на пластмасови кофички и чаши 90/95 мм

Обява №
6643486
Обява от
Цена
880 лв.
Местоположение

село Рогош, област Пловдив
Състояние
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 63 дни.
Допълнителна информация

Мощност: 350W==Напрежение: 220V 50Hz
Материал: неръждаема стомана и алуминий
Диаметър на уплътнителната чашка: 9 см и 9,5 см
Макс. Височина на уплътнителната чаша: 17 см
Ефективност на производството: 300-400 чаши / час
Контрол на температурата: 50-250 ℃

Въведение:

Тази автоматична машина за запечатване на чаши е идеална за запечатване на опаковки за напитки от хартия или пластмасови материали, идеална за ресторанти, фабрики за напитки и ресторанти. Отличаващ се с актуализиран дизайн, който улеснява работата и е много ефективен, този уплътнител за чаша за чай boba се предлага без филми.

Приложение:

Машината за запечатване на капаци за чаши е предназначена за запечатване на хартиени или пластмасови чаши с напитки, чай с мляко, соя, лед и горещо кафе и смутита и др. Идеална е за магазини за закуска, магазини за млечен чай и други магазини.

Характеристика:

1. Изработена от висококачествена неръждаема стомана и алуминий, пластмасовата уплътнителна машина за чаши е устойчива на корозия, ръжда, киселина и алкали. Гумираните крака са против износване и против приплъзване. Вентилационните отвори са предназначени за разсейване на топлината. Запечатайте автоматично в рамките на секунди.

2. Палетът за чаши ще се плъзга автоматично навътре и навън с дизайна на индукционната сонда. Препоръка за чаша за използване с чаши с диаметър 3.54 ”(90 мм) и 3.74” (95 мм), максимална височина на чашата 6.7 ”(170 мм). Високо отоплително запечатване, висококачествено запечатване.

3. Независими дизайнерски свитъци от ролкови филми, лесни за инсталиране филми, един свитък за новия филм, а друг за използвания филм. Подходящ за PP и PET филми. Прецизна пружинна шина, добра еластичност, висока здравина и твърдо фиксиране.

4. Уплътняващото фолио ще премине през електрическото проследяване на окото, което е подходящо за проследяване на цвета, с точно подравняване на уплътнението и ниска грешка при запечатване. Филмът върви гладко, точно запечатайте чашите, за да постигнете изискванията на потребителите.

Операция:

1. Включете машината, включете превключвателя на захранването и изберете зададената температура, зелената светлина ще светне междувременно, което означава, че нагревателната тръба работи. Когато светлината стане жълта, това означава, че е достигната зададената температура. Устройството за постоянна температура се уверява, че температурата вътре в кутията е в рамките на определеното ниво, като спира и рестартира работата на отоплителните тръби, работещи кръгово;

2. Поставете чашата в долната форма и я натиснете на предписаното място. Горната форма ще бъде натисната за автоматично запечатване и след това филмът ще бъде готов за следваща употреба;

3. Издърпайте чашата от долната форма и повторете действията от стъпка 2;

4. Контролерът за време на запечатване, настроен на панела, потребителят може да регулира времето за затваряне в зависимост от ситуацията, диапазонът от време се регулира между 0,1 и 3 секунди (и).

Материал на уплътнителната чаша и температурен диапазон: PP (полипропилен): 160-210 ℃

PET (полиетилен терефталат): 160-200 ℃

PS (полистирол) и PE (полиетилен): 160-190 ℃
MATEРИАЛЪТ ЗА ЗАПЕЧАТВАНЕ ТРЯБВА ДА Е НА РОЛКА И РАЗСТОЯНИЕТО МЕЖДУ ПОЛЕТО ЗА ЗАПЕЧАТВАНЕ ТРЯБВА ДА Е МАРКИРАНО С РАЗЛИЧЕН ЦВЯТ ОТ ОСНОВНИЯ МАТЕРИАЛ!!!. ТОВА Е НЕОБХОДИМО ЗА ДА МОЖЕ ЕЛЕКТРОННИЯ ДАТЧИК ДА РАЗПОЗНАЕ СЛЕДВАЩОТО ПОЛЕ НА ЗАПЕЧАТВАНЕ!!!

Подходящ за запечатване на чаша напитка, чай мляко, лед и горещо кафе, коктейл и т.н.
За използване с диаметри на чашата :(90 мм) и (95 мм)
цената е без ддс

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
https://www.lkbmachines.bg
https://mailchi.mp/88297d503666/vfb5a9wimf
http://youtu.be/po2yd4Pi4EQ
https://alo.bg/users/bonidex
http://www.alo.bg/users/bonidex
Адрес на подателя
област Пловдив, Пловдив, с.Рогош
Виж на картата на офиса Виж офиса на картата /