1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни
  6. »
  7. Обява № 6613189

Гадателка Севда - 088 887 8510

Обява №:
6613189
Местоположение:

/За цялата страна/
Актуализирана вчера. Валидна още 5 дни.
Допълнителна информация

ГАДАТЕЛКА СЕВДА
- прави огнена защита и защита на дома
- изработва амулети за късмет, любов, бизнес
- помага при наркомания, алкохолизъм и събира разделени хора и семейства

Жена със сила и възможности, помага най-вече при стрес, страх, родови проклятия и всичко свързано с душевната сила и енергия.


Потърсете я на тел. Ще ви обърне персонално внимание, ще ви изслуша и насочи към най-правилното решение на проблемите Ви.

Спокойна и лъчезарна приема хората и изслушва проблемите им. Ако може да помогне казва с какво и колко време ще отнеме. В случаите, в които е безсилна, понякога, само насочва и дава съвети.

Помага и в кризисни ситуации, но отнема повече време и търпение. Ако сте от друга област на страната по телефона ви насочва.

За връзка със Севда - 088 887 8510

Никол от Стара Загора: Поради проблеми в дома и семейството, нежелание за работа, продължителна меланхолия потърсих Севда. Бях заредена с много отрицателна енергия и разговорът с нея подкоси краката ми и се разтреперих. По време на сеансите, когато видях какво може да причини човешката злоба, бях изумена. Срещите ни с Севда станаха по-леки, а моето душевно състояние се промени. Изчезна напрежението, появи се една лекота. Сега всичко е спокойно и тихо, все едно, че никога не съм имала проблеми. Благодаря ти Севда.

 
 
Контакт с подателя
Обявата е подадена през вестник АЛО
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.