1. home
  2. »
  3. bcЗа дома и градината
  4. »
  5. Мебели за дома
  6. »
  7. Обява № 6553590

мебели и обзавеждане

Обява №:
6553590
Цена:
Не е обявена
Местоположение:

гр. София, обл. София
Състояние:
Вид:
Друго
Актуализирана преди 20 дни. Валидна още 69 дни.
Допълнителна информация

През годините сме развили технология и опит, които ни позволяват да проектираме, изработваме, доставяме и монтираме всякакъв вид интериорно обзавеждане - от нощно шкафче до обзавеждане на вили, къщи, ресторанти, градини и прочее.
Клиентите често ни питат: ”Имате ли каталог, за да видим какви модели мебели предлагате? ”, а ние отговаряхме: ”Нямаме, защото правим всякакви мебели по поръчка, от всички видове материали и не може да поддържаме каталог с мебелни модели, за всеки мебел, който човек може да измисли. ”
Разбрахме, че много хора, търсейки мебели за своето обзавеждане, не могат да изберат модел докато не видят нещо готово или най-малко на картинка.
За това разработихме (и непрекъснато обновяваме) нашите КАТАЛОГ и ПРОЕКТИ, в които мебелите са вече реализирани идеи или стандартни, които произвеждаме, като ”съветници” при избора на модел, материал за изработката му или цвят... И изобщо всичко свързано с изборите, които правите при обзавеждане на Вашия дом, офис, градина, вила.
Друга част от хората търсят най-ниската цена за определен вид мебели. Ние от опита си знаем, че наистина, за един и същи модел може да се даде различна цена и то в широки граници. За това към всеки клиент подхождаме индивидуално. Цените на мебелите по поръчка, които даваме се определят главно от производствените разходи (суровини и материали, труд, разходи за транспорт и монтаж, и др.), които разходи ние се стремим да сведем до минимум за всяка конкретна поръчка!

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
”УЗУНОВ-ИНВЕСТ” ЕООД
обл.София, гр. София
Обяви от същия потребител: Виж всички 4 обяви
преди 20 дни строително ремонтни дейности | Строителни услуги | гр. Пловдив

строително ремонтни дейностигр. Пловдив

преди 20 дни Ремонтни дейности | Строителни услуги | гр. София

Ремонтни дейностигр. София

 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.