1. home
  2. »
  3. bcРабота
  4. »
  5. Работа в чужбина
  6. »
  7. Обява № 6519821

Свободни места за работа в Шотландия през сезон 2020 г.

Обява №:
6519821
Държава:
Великобритания (GB)
Длъжност:
работници за бране и пакетиране на плодове и зеленчуци
Възнаграждение:
-
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта:
-
ВНИМАНИЕ!
Обявата е изтекла/деактивирана преди 74 дни. Възможно е да не е актуална.
Допълнителна информация

Barnsmuir Farm с радост обявява свободни места за работа в Шотландия през сезон 2020 г. без такси и комисионни за заплащане. Ние търсим ентусиазирани работници с желание за работа и собствена мотивация за развитие при нас.
Кои сме ние?
Barnsmuir Farm е една от най-големите и доказани ферми в Шотландия. Със своята 20 годишна история ние сме успели да се докажем с редица отличия и награди, благодарение на екипа от работници, които със своята работа допринасят за това.
Какво предлагаме ние?
Ние предлагаме голям избор на работа, свързана основно със земеделието. Отглеждаме богат асортимент от меки плодове (ниски и високи ягоди, боровинки, къпини, малини) и зеленчуци (броколи, карфиол, зеле, картофи, кейл и др.)
Главно търсим работници за бране на тези меки плодове и зеленчуци. Също така предлагаме работа на ограничен брой работници в нашите 2 цеха за пакетаж на меки плодове и зеленчуци като е желателно да имат подобен опит в други пакетажни цехове.
Какви са нашите условия?
Заплащането в момента е 8,21 паунда до 48 работен час за седмица. След 48 работни часа за седмица, всеки следващ час ще Ви бъде платен като overtime (извънреден труд) 12,31 паунда. След април 2020 заплащането ще бъде увеличено съобразно минималното гарантирано от Великобритания. Основно брането на плодовете и зеленчуците се заплаща на piece work (на заработена работа), което дава шанс на много от Вас да изкарват много повече от минимума 8,21 паунда. Ако се интересувате от работа в Barnsmuir Farm или имате някакви въпроси, единственото което трябва да направите е да се свържете с нас по някой от следните начини: на посочените телефон и e-mail или на
FACEBOOK: Barnsmuir Farm

ВНИМАНИЕ!
 
Сайта www.alo.bg не е подател на обявите и не носи отговорност за съдържанието и истинността им съгласно Общите условия на сайта.
Тази обява е за работа в чужбина - моля, прочетете нашите съвети, за да намалите вероятността да бъдете подведени.
В повечето случаи работата в чужбина се предлага от лица - посредници, които не са работодатели и получават комисион за услугата си.
Фирмите посредници нямат право по закон да взимат комисион от търсещото работа лице.
Виж целият текст на предупреждението ... 

 
 
Контакт с подателя
Обявата е подадена през вестник АЛО
rebeca@barnsmuir.co.uk
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.