back to top

Инхалатор с пара

Обява №
6492868
Цена
19.98 лв.
Местоположение

град София, област София
Актуализирана преди 8 дни. Валидна още 17 дни.
Допълнителна информация

Този уред е за инхалации с пара. Има възможност да се вдишват билкови отвари и етерични масла ( лавандула или евкалипт ). При инхалация се повишава температурата в дихателните пътища. Атакуват се възпалителните процеси, почиства запушения нос, облекчава болките в синусите и гърлото. Постигат се добри резултати, без да се натоварва стомашно - чревния тракт.
Изключително лесен за употреба - напълнете контейнера с гореща вода плюс 2 - 3 капки масло и започнете да дишате през маската. Дръжките Ви предпазват от нагорещения от водата контейнер.
Инхалаторът се състои от контейнер за воден разтвор и фуния с анатомична маска. Прилепва добре към лицето, което до голяма степен влияе върху ефективността на вдишването. Вдишвайки изпаренията през маската, ние овлажняваме тъканта в гърлото и носа, като по този начин възстановяваме свободното дишане и бързо усещаме облекчение при дишането.
Температурата на разтвора не трябва да надвишава 90 ° С.
Вдишването е един от най-добрите методи за лечение на инфекции на горните дихателни пътища. Вдишването на разтвора като пара е доказано лечение на хрема, кашлица и запушени синуси.
Как да извършите вдишване?
Инхалацията е терапевтична процедура, състояща се в прилагане на разтвори или техните аерозоли в дихателните пътища заедно с вдишвания въздух, чиято задача е да облекчи симптомите, характерни за дадено заболяване и да улесни дишането. Единственото противопоказание за вдишване е алергия към вещества, съдържащи се във водни пари.
Ако пациентът страда от лека обструкция на дихателните пътища, например хрема, използва се добавка на релаксиращи билки или етерични масла. Досега ви бяха необходими купа с гореща вода и кърпа, за да я приготвите. Сега можете да използвате ръчен инхалатор.
Вече не трябва да покриваме главата си с кърпа, да държим очите си затворени (за да не се дразнят от изпаренията ) или постоянно да контролираме разстоянието на лицето от купата, за да избегнем изгаряния.
Когато използваме ръчен инхалатор, трябва само да се съсредоточим върху правилното дишане.
Запомнете: дишайте дълбоко през носа и издишвайте през устата. Ако секрецията се блокира по време на вдишване, лечението трябва да се спре и секрецията да се отстрани.
Препоръчва се домашното вдишване да продължи около 15 минути, но не по-дълго от половин час. Ако деца използват уреда, това време трябва да се съкрати до 5 минути. Най-добре е да се вдишват два или три пъти на ден, в продължение на 5-7 дни.
Преди вдишване разтвора трябва да се охлади малко.
Добре прилягащата маска предпазва лицето от водни пари, които могат да причинят проблем на капилярите.

Важно:
Вдишването не трябва да се извършва след хранене (тогава то може да доведе до повръщане).
Пушачите не трябва да пушат поне половин час преди и два часа след вдишване. В противен случай цигареният дим може да влоши дразненето на лигавиците.
В продължение на половин час след процедурата избягвайте разговорите, както и контакт със студен въздух.

Ръчният инхалатор е удобен и лесен за използване. Можем да го използваме както у дома, така и на работното място. Всичко, от което се нуждаете, е топла вода и няколко капки масло за инхалация.
Чудесен инхалатор за страдащи от астма и бронхит. Много добри резултати при боледуващи от упорита кашлица, настинка и грип.
Препоръчва се за всяка домашна аптечка.

Материал: Пластмаса
Размери: 12 х 23 см
Обем: 600 мл

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
https://www.shop100.bg
Адрес на подателя
област Стара Загора, Стара Загора, Господин Михайловски 65