1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. ВиК услуги и ремонти
  6. »
  7. Обява № 6487684

Откриване на Теч и Други Услуги с Термокамера Шумен

Обява №:
6487684
Местоположение:

гр. Шумен, обл. Шумен
Актуализирана преди 5 дни. Валидна още 41 дни.
Допълнителна информация

Център за Термографски Услуги и Камери Шумен

НИЕ ВИЖДАМЕ И НЕВИДИМОТО!

Термокамерата е един от най-ефективните инструменти за откриване на проблемните области, правейки видими, невидимите с просто око влажни области.
Обикновено температурната разлика между влажна и суха зона е около 0,5 - 2°С - величина, която може да “се види“, с помощта на прецизната термокамера, чиято температурна чувствителност варира до 0.05°.
Термографската камера разпознава инфрачервеното лъчение, излъчвано от всички обекти около нас. Образът, който улавя, показва температурното разпределение на наблюдавания обект. Тъй като прегряването или големи температурни разлики често са знак, че някои съоръжения или сгради имат нещо нередно, инфрачервеното изображение се е превърнало в незаменим инструмент за предсказуема поддръжка, откриване на грешки и инспекция в много области.
Термографията на жилищни сгради е изключително точен и лесен начин за профилактика и диагностика на всякакви проблеми в тях. Използва се най-масово за откриване и фиксиране на скритите течности и топлинни загуби. Така ни се предоставя пълна информация за мястото на повредата като по този начин ще се извършат по-бързо и точно ремонтните дейности, преди да е станало прекалено късно.
Резултатът с източника, причината и размера на проблема се вижда в реално време без да се налага хаотично търсене и разбиване. Много често голяма част от водопровода на дадено домакинство се намира зад сетни, подове и облицовъчни повърхности.
Течовете могат да се развият на голяморазстояние от точката на проблема и с течение на времето да нанесат огромни щети на вашият имот.
По-голямата част от тях в мокрите помещения се дължат на стари и корозирали тръби - водопроводни и канализационни, ниско качествени или дефектни материали вложени във водопроводната инсталация...

Най-много са приложенията на професионалните термокамери в установяването на индустриални и домашни проблеми, възникнали от ВиК мрежата и свързани с:
- MЕЖДУЕТАЖЕН ТЕЧ или съседни имоти, водопроводи, бани, парни и водни подови отоплителни (охладителни) инсталации;
- Пропуски в замаската и фугите на покриви, тераси, сифони, басейни, комини, балкони, дефекти в мазилките на стените и зад тях;
- Диагностика и измервания за лоши свързвания и странно греене на електропреносна мрежа, инсталации (кабели) за подово отопление, фотоволтаични
панели, ел. табла, контаки и ключове, мъртви клетки в акумулатор, автомобилни двигатели, радиатори и агрегати, електромери, ел. двигатели.
Искате да ”видите” къде е точното трасе на положените тръби за парно, подово или вода, защото ви се налага да монтирате нещо на земята и се съмнявате: ”от къде ли минаваше кабела (тръбата) и къде да дупча сега” сцел предпазване от перфорация при монтажни дейности. Вижте и спокойно действайте.

Услугата за откриване на топлинни загуби е подходяща за всеки който:
- Има съмнения или просто иска да разбере качествено ли е поставена топлоизолацията на собствени сгради, или помещения преди да я заплати
или приеме;
- Се нуждае от проверки за топлинни оттечки от под, стени, таван, лошо уплътнение на врати, дограма, хладилни камери и витрини;
- Визуално установи първични индикации за кондензни зони и влажни петна по тавани и стени, както и образуването на мухъл;
- Желае детайлно обследване за енергийна ефективност и диагностика на имот по време на оглед или преди покупката;
- Търси първоначални препоръки свързани с предстоящо поставяне на нова топлоизолация;
- Заплаща необосновано високи сметки за отопление.

Консултация и термографско изследване се търсят и за по-нестандартни цели: откриване на животни в природата или изчезнали домашни любимци, обитаване на хищни, отровни или нежелани влечуги, детекция на пресни или стари следи от кръв, семенна и вагинална течност, слюнка, влага в дървесина, почва, въглища, тютюн, текстилни изделия, семена и зърнени храни и много други.

Камерите които ползваме са с ДОСТА висока термо резолюция - 320 x 240 (76,800) пиксела, 15 Hz и 32° поле на видимост. Приложими са за разстояния до 600м и температурен диапазон от -5° до +330°.

Цената за услугата се определя индивидуално според конкретните ви нужди, брой на помещения/жилища, времето на заетост и адреса на обекта. Моля, обадете се за уточняване на всички подробности.

Работим също така в градовете и районите на - Балчик, Каварна, Добрич, Русе, Силистра, Разград, Бургас и др.

tags:
откриване на теч в Шумен, намиране на теч без къртене в Шумен, откриване на теч с термокамера в Шумен, намиране натеч без къртене в Шумен, намиране на течове в Шумен. откриване на скрит теч в Шумен, откриване на теч в Шумен

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Обяви от същия потребител: Виж всички 76 обяви
89 лв.преди 4 дни Флашка с Камера 7 в 1 | Видеонаблюдение/охрана | гр. Варна

Флашка с Камера 7 в 1гр. Варна

169 лв.преди 30+ дни ВГРАДЕНА IP WI-FI Камера в зарядно у-во | Видеонаблюдение/охрана | гр. Варна

ВГРАДЕНА IP WI-FI Камера в зарядно у-вогр. Варна

149 лв.вчера Скрита Камера в бутилка | Видеонаблюдение/охрана | гр. Варна

Скрита Камера в бутилкагр. Варна

149 лв.преди 6 дни Адаптер със СКРИТА WiFi IP Камера | Видеонаблюдение/охрана | гр. Варна

Адаптер със СКРИТА WiFi IP Камерагр. Варна

149 лв.преди 11 дни Зарядно Устройство Със Скрита Камера | Видеонаблюдение/охрана | гр. Варна

Зарядно Устройство Със Скрита Камерагр. Варна

20 лв.преди 30+ дни КАЛЪФ-Заглушител за GSM | Други | гр. Варна

КАЛЪФ-Заглушител за GSMгр. Варна

 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.