1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Ремонт на битова техника, ел. инсталации
  6. »
  7. Обява № 6483103

Електротехник Ямбол Ел техник Ямбол - Услуги по домовете без почивен ден. Спешен ел техник.

Обява №:
6483103
Местоположение:

гр. Ямбол, обл. Ямбол
Актуализирана преди 7 дни. Валидна още 64 дни.
Допълнителна информация

Ел техник Ямбол. Услуги по домовете без почивен ден. Спешен ел техник. Монтиране и смяна на ел. ключове, контакти, предпазители и ремонт на бойлери и още.
Търсите ел техник в Ямбол. Аз извършвам всички видове електро услуги. Предлагам широка гама от електро услуги. Част от предлаганите ми услуги са: монтаж на осветителни тела, монтаж на ключове и контакти, монтаж на датчици за движение или светлина, монтаж на автоматични предпазители, подмяна на стари апартаменти ел. табла с нови такива, монтаж на различни електро уреди, подмяна на стълбищни автомати, изработване на главини електрически табла по схема. Аз се занимавам и с изграждане на електро инсталации в ново строителство, както и с подмяна на старата електрическа инсталация.
Електротехник в/ъв Ямбол. Ел техник. Услуги по домовете. Електротехник. Ел услуги в Ямбол. Ел техник. Сервиз електроуреди. el tehnik yambol. Ремонт на битова техника, ел. инсталации - електро ремонти по домовете | Ел. Услуги. Ремoнт на ел инсталация. монтаж | Електрически услуги. Ремонт на бойлери, печки, юнги, перални и др. Ремонт на битова техника. Услуги по домовете. Ремонт и изграждане на нови електроинсталации. Подмяна на ел. табла, контакти, ключове, осветителни тела. Ел техник Ямбол. El texnik Yambol. Ел. техник поддръжка в Ямбол. Ел. монтаж на бойлери, готварски печки, керамични плотове, абсорбатори. Смяна на предпазители, дефектнотокови защити, стълбищни автомати.
Ел техник Ямбол. Услуги по домовете без почивен ден. Спешен ел техник. Монтиране и смяна на ел. ключове, контакти, предпазители и ремонт на бойлери и още. Спешен ел техник. Електротехник Ямбол. Ремонт на бойлери Ямбол. Поддръжка и ремонт на силнотокови електрически инсталации в жилищни сгради, търговски и промишлени обекти:
- Електрически табла, захранващи линии, ключове, контакти, вътрешно осветление, външно осветление, стълбищно осветление, фотоклетки, таймери и др.;
- Изграждане и ремонт на мълниезащита на жилищни сгради, търговски и промишлени обекти;
- Ремонт на електросъоръжения.
-Проверка на електро инсталацията за евентуално прикачане и нарушаване на схема разкриване на кражби.
-Посещение от квалифициран електротехник
-Изграждане на интериорно осветление
-Електротехник по домовете.
Проверка на електроинсталации
Ремонт на електроинсталации
Монтаж на контролни електромери
Монтаж на ел. ключове и контакти
Монтаж на електрически табла
Смяна на захранващи кабели до апартамент
Смяна на електрически табла
Смяна на дефектирали проводници
Смяна на електроинсталации
Смяна на стълбищно осветление
Градинско осветление
Фасадно осветление
Аварийни електроуслуги
Поддръжка електроинсталации
Монтажни електроуслуги
Сервиз бойлери Елдом Ямбол Бойлер сервиз Ямбол Ремонт на Бойлери Ямбол Монтаж на бойлери Ямбол Ремонт на бойлери Теси Ямбол Ремонт Бойлери Ямбол Сервиз за Бойлери Ямбол Бойлери ремонт Ямбол Бойлери сервиз Ямбол Ремонт на Бойлери Ямбол Сервиз Бойлери Теси Ямбол Ремонт на бойлери Елдом Ямбол Поправка на Бойлери Ямбол Ремонт на бойлери по домовете Ямбол Ремонт на бойлери дипломат Ямбол Сервиз бойлери Елдом Ямбол
Поддръжка и ремонт на силнотокови електрически инсталации в жилищни сгради, търговски и промишлени обекти: - Електрически табла, захранващи линии, ключове, контакти, вътрешно осветление, външно осветление, стълбищно осветление, фотоклетки, таймери и др.; - Изграждане и ремонт на мълниезащита на жилищни сгради, търговски и промишлени обекти; - Ремонт на електросъоръжения. -Проверка на електро инсталацията за евентуално прикачане и нарушаване на схема разкриване на кражби. -Посещение от квалифициран електротехник -Изграждане на интериорно осветление -Електротехник по домовете.
Добър и коректен електротехник в Ямбол за качествени електро услуги по домовете.
Ремонт на електрически инсталации. За да се направи прецизен ремонт на ел инсталация, е необходимо избраният от Вас електротехник да разполага с пълен набор от инструменти за постигане на целта. Освен това електроинсталациите се ремонтират от хора с опит, а не от новаци, които могат да допуснат сериозни грешки и да предизвикат сериозни щети и не рядко дори и пожари. Подмяна на апартаментни табла. Проблемите с функционирането на електричеството във вашия апартамент, не бива да остават нерешени, защото това може да доведе до сериозни щети. Не ви препоръчвам да ремонтирате сами електрическите уреди и инсталацията, тъй като това е опасно начинание, което трябва да се повери на специалист - електротехник. Свързване на готварски печки. Правилното свързване на готварски печки е важно за много български домакинства. За целта се използват кадърни електротехници, които знаят как да свършат работата. За съжаление много често самоинициативите водят след себе си куп проблеми, така че е време да се сложи край на тази неприятна тенденция, и да се вземат мерки от опитни майстори електричари на най-високо ниво. Смяна на електроинсталация. Смяна на електроинсталация на апартамент или къща. С напредъка на годините електроинсталацията в дома ви започва да дава дефекти, а това е зелената лампичка, която трябва да светне, и да ви подскаже, че е дошло време за подмяна. За жилища, които не са сменяли ел. инсталацията от 25 - 30 години, се препоръчват специализираните услуги на електротехник. Монтаж на ЛЕД осветление. Монтажът на ЛЕД осветление изисква наличието на специално захранване. Това важи най-вече за инсталацията на ЛЕД лентите, които станаха много актуални към днешната дата. За да се монтират подобен тип осветителни тела, е необходимо да се обърнете към специалист - електротехник, който да свърже правилно лентите или лапите, така че те да работят с подходящата мощност във вашия обект.
Aварийни електрослуги правя огледи и давам консултации. Извършвам аварийни електрослуги правя огледи и давам консултации.
Ремонт и изграждане на нови електроинсталации. Подмяна на ел. табла, контакти, ключове, осветителни тела. Ел. монтаж на бойлери, готварски печки, керамични плотове, абсорбатори. Електротехник извършва електро ремонти във вашия апартамент, офис, къща, смяна на контакти, ключове, лампи, подмяна на табла и други. извършвам и изграждане на нови електро инсталации. Подмяна на Ел. Табла предпазители, бушони, ремонт. Изграждане на нови или ремонт на съществуващи ел. инсталации за дома или офиса, вилата, магазина, заведение, във Пловдив и областта -Окабеляване на слаботокови инсталации; -Монтиране и смяна на осветителни тела, - Монтиране и смяна на ел. ключове, контакти, апартаментни ел табла; -Монтаж на аварийно захранване Ремонт на бойлери, демонтаж-монтаж.
Монтаж на луминесцентни енергоспестяващи осветителни тела; -Свързване на домакински уреди- бойлери, перални, съдомиялни, готварски печки; Откриване и отстраняване ел. аварии и къси съединения; -Монтаж дефектнотокови защити, и др. Защо трябва да се подменят Ел табла? Ел таблото е основен елемент на всяка вътрешна електрическа инсталация. Чрез него се осъществява управление и разпределяне на електрическата енергия в съответната сграда, апартамент или помещение, както и защита на инсталацията като цяло и свързаните към нея уреди. Забравете за трудното спиране и пускане на ел. захранването, както беше при старото ви Ел табло. Новите компоненти ви позволяват да прекъснете и възобновите електричеството с натискане на един - единствен бутон. Съвременното ел. табло е направено от специална пластмасова сплав, което го различава от таблата в миналото. То може да се монтира външно или да се вгради в стената. Работата с него е далеч по-безопасна и рядко се наблюдават проблеми. Качество, коректност, експресно! Без почивен ден по всяко време!
Ако живеете в старо жилище на повече от 30г. Ви препоръчвам да направите проверка на състоянието на вашата електроинсталация така ще разберете какво е нейното състояние и дали е безопасна. Ще ви дам препоръки и съвети както и оферта отговаряща на вашия бюджет. Може да сменя вашето апартаментно табло с ново, може да подменя осветителните тела, ключове и контакти.
Ел техник ел услуги за вашият дом. Ел техник. Електротехник Ямбол. Електро услуги. Ел инсталации. Ел табла. Електро услуги електротехник Ямбол ремонт на бойлери. Ел. инсталации, Електротехник, Електро услуги.
Смяна на ел табло. Защо трябва да сменим старото ел. табло?
Някои от предимствата заради които да си подменим таблото с автоматични предпазители. При проблем вие лесно може да видите кой точно предпазител е паднал и лесно можете да си пуснете отново ток. При наличие на проблем с електрически уред, някакво късо съединение или пренатоварване на съответната електрическа линия - токов кръг автоматичният предпазител ще изключи мигновенно. Имате възможност за много по-голям избор на апаратура като: таймери, контролери, контактори, импулсни релета които могат да допринесат за допълнителни удобства във вашето жилище По малък обем, и по хубава визия на ел. таблото.
Добър и коректен електротехник в Ямбол. 100% Качество.
Ел техник Ямбол. Услуги по домовете без почивен ден. Спешен ел техник. Монтиране и смяна на ел. ключове, контакти, предпазители и ремонт на бойлери и още. Спешен ел техник. Електротехник Ямбол. Ремонт на бойлери Ямбол. Поддръжка и ремонт на силнотокови електрически инсталации в жилищни сгради, търговски и промишлени обекти:
- Електрически табла, захранващи линии, ключове, контакти, вътрешно осветление, външно осветление, стълбищно осветление, фотоклетки, таймери и др.;
- Изграждане и ремонт на мълниезащита на жилищни сгради, търговски и промишлени обекти;
- Ремонт на електросъоръжения.
-Проверка на електро инсталацията за евентуално прикачане и нарушаване на схема разкриване на кражби.
-Посещение от квалифициран електротехник
-Изграждане на интериорно осветление
-Електротехник по домовете.
Сервиз бойлери Елдом Ямбол
Бойлер сервиз Ямбол
Ремонт на Бойлери Ямбол
Монтаж на бойлери Ямбол
Ремонт на бойлери Теси Ямбол
Ремонт Бойлери Ямбол
Сервиз за Бойлери Ямбол
Бойлери ремонт Ямбол
Бойлери сервиз Ямбол
Ремонт на Бойлери Ямбол
Сервиз Бойлери Теси Ямбол
Ремонт на бойлери Елдом Ямбол
Поправка на Бойлери Ямбол
Ремонт на бойлери по домовете Ямбол
Ремонт на бойлери дипломат Ямбол
Сервиз бойлери Елдом Ямбол
Свържете се с мен за да получите по-подробна информация относно:
Смяна на нагревател на Бойлер Ямбол
Смяна на фланец и гарнитура
Смяна на ел. бойлерен ключ
Смяна на Термозащита
Монтаж на Бойлер
Демонтаж на Бойлер
Ремонт на Бойлери в Ямбол
Ремонт на Бойлери Теси
Ремонт на Бойлер Елдом
Ремонт на Бойлери Дипломат
Техник за Бойлери
Смяна на нагревател
Смяна на терморегулатор
Смяна на термозащита на Бойлер
Смяна на фланец на Бойлер
Смяна на гарнитура
Сервиз за Бойлери Ямбол
Смяна на Бойлер Ямбол
Монтаж на бойлери в Ямбол
Демонтаж на бойлер Ямбол
Смяна на възвратен клапан за Бойлер
Цени за ремонт на Бойлери Ямбол
Цени за резервни части на Бойлери Ямбол
Цени на Бойлери
Цени за монтаж на Бойлер
сервиз битова техника ямбол
хладилен техник елхово
сервизи за телефони в ямбол
ремонт на хладилник
ремонт на аспиратори
техник пералня
Ел техник Елхово
Сервиз за бойлери Елхово
Ремонт на бойлери Елхово
Бойлер ЕЛДОМ 80, 3 kW, емайлиран. Бойлер със сухи тръбни нагреватели. Сух нагревател за бойлер елдом. Смяна на нагревател на бойлер. Отваряне и почистване на бойлер Елдом. Отваряне и почистване на бойлер за гр. Ямбол. Майстор на бойлери в Ямбол.
Към мен може да се обърнете също и в случай на авария или нужда от спешни електро услуги. Горд съм, че мога да предложа на клиентите си качествени ел. услуги и коректно отношение на разумни цени.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
i*******i
https://electrotehnik-yambol.business.site
обл.Ямбол, гр. Ямбол
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.