1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Занимални
  6. »
  7. Обява № 6448164

Почасови занимания за деца

Обява №:
6448164
Цена:
15 лв.
Местоположение:

гр. София, обл. София
Актуализирана днес. Валидна още 65 дни.
Допълнителна информация

Нашата цел е да научим децата да се забавляват. Програмата и игрите са разработени спрямо възрастовите групи /от 3 до 7г/ и са с цел децата да придобият самостоятелност, да усвоят концентрацията, да изградят умение за научаване и да правят бързо и лесно логически връзки. В основата на запаметяването е визулната представа и асоциативното мислене. И всичко това под формата на игра с много забавление, тъй като това носи щастие на децата. Детската усмивка е най - важна за нас.
В момента има 4 направления с различна насоченост, а именно:
1. Български език, литература и история - децата се запознават с печатните букви и техните звуци, пресъздават ги с различни материали и свикват с тях. Допират се до български герои и техните съкратени истории.
2. Математика и физика - децата се запознават с цифрите, тяхната стойност и значение. Сблъскват се с физичини закони, които заобикалят детското ежедневие и им помага да разберат и опознаят околния свят.
3. Рисуване и творчество - тук децата получават своето поле за изяви - развиват финната моторика, цветови възприятия, самоинициатива и работа в екип.
4. Английски език - избрали сме системата POP, тъй като съдържа разнообразни градирани по трудност езикови и когнитивни задачи, които правят усвояването на езика приятно и интересно, а многократната среща с едни и същи думи и изрази в различен контекст повлиява положително трайното запаметяване.
Децата се развиват бързо, любопитството се изостря, искат да видят всичко, да се докоснат до всичко и са жадни за знания. Търсят внимание, искат да се докажат, някои с пакости, други с постижения, но всички деца обичат времето за игри - а защо да не научат и нещо ново и интересно по време на игра? И не, ние не сме алтернатива на детската градина, ние показваме на децата как да разбират и възприемат околния свят, как да си обяснят необяснимото в техните очи чрез игри и забавления.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Нади Илиева
n**********a
обл.София, гр. София, Красно село
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.