back to top

Мрежа за туя

Обява №
6420128
Обява от
Цена
12 лв.
Местоположение

град Варна, област Варна
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 8 дни.
Допълнителна информация

Продавам мрежи за туи. Мрежата се използва да държи туята във вертикално положение и да я предпазва от натоварване на сняг. Мрежата е еластична, стяга туята, като не й позволява да заема голяма площ и растението да се натоварва от снега. Поставя се към края на ноември и се маха през март. Позволява на растението да диша, тъй като има големи отвори. Мрежата е здрава, стабилна и не се нуждае от допълнителни опори.
Това е специализирана мрежа във вид на голям ръкав с ширина 40см, чиято цел е да държи растението изправено и във възможно най-добър вид. Мрежата е еластична и удобна за поставяне и премахване. Решена е в зелен цвят, който по естествен начин се слива със зеления цвят на растенията. Мрежата стяга туята и не и позволява да да расте неконтролируемо. Тя придобива стегнат вид, когато мрежата е поставена и не заема много място. Това превръща мрежата за туя в много удачно решение, особено през студените месеци на годината.
Мрежата е произведена от висококачествени материали и не се влияе от неблагоприятните атмосферни условия. Тя е много устойчива на високи и ниски температури, вятър, студ и сняг, заледявания и мъгла. Във връзка с това, че целогодишно е подложена на различни синоптични фактори, мрежата е така конструирана, че да издържа на неблагоприятните явления.

Тази мрежа е много изгодно решение при отглеждането на туя и запазването на добрия външен вид на растенията, особено през зимата. Мрежата разполага с големи дупки, което позволява на растението да диша свободно. Тя е нежна и по никакъв начин не може да повреди или нарани туята. Тя не се нуждае от никакви допълнителни грижи или опори и стои здраво на самото растение. Използвайки тази мрежа, туята е наистина радост за окото. Мрежата може да се съхранява на различни места като не заема много място и след това бързо може да се използва отново.
Доставки на мрежи за туи до всеки един град и село в България.
Бърза доставка за 1-ин работен ден по куриер(Еконт, Спиди) с наложен платеж в цялата страна.
Цена на 100 метра ръкавна мрежа за туя в зелен цвят: 12 лв

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
МАРИНА РОМЕА ЕООД
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
snimka
Георгиев
Адрес на подателя
област Варна, Варна