1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Курсови работи, Теми
  6. »
  7. Обява № 6400415

Професионална разработка на курсови и дипломни работи

Обява №:
6400415
Цена:
7 лв.
Местоположение:

гр. София, обл. София
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 14 дни.
Допълнителна информация

Професионална и строго индивидуална разработка на дипломни и курсови работи, реферати, казуси и есета по всички икономически специалности (Икономика; Маркетинг; Реклама; Европейски съюз; Стопанско управление; Публична администрация; Счетоводство; Финанси; Туризъм; Политология; Социология) за НБУ, МВБУ, ВУЗФ и останалите ВУЗ в страната и чужбина. Всичко се разработва строго индивидуално и се съблюдава неправомерното цитиране от интернет, като всички теми се проверяват за плагиатство преди са се предадат. Цена 7-10 лева на страница в зависимост от искания обем и срокът, за който трябва да се разработи дадената тема.
Фирмата ни разполага с програмите в Moodle, Antiplagiasm и Turnitin и постоянно сканираме готовите ни разработки преди да Ви ги предадем, за да сте напълно сигурни, че получавате за парите си наистина качествени и индивидуално разработени теми.
Посетете ни и за повече информация на www.razrabotki-bg.com или на посочения телефон. Бързо и коректно обслужване от екипа ни с над двадесет години опит в сектора.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Боян Меразов
http://www.razrabotki-bg.com
обл.София, гр. София, Позитано 9А
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.