1. home
  2. »
  3. bcАвто - Мото
  4. »
  5. Резервни части, аксесоари
  6. »
  7. Обява № 6393097

TORNADOR® BLACK Z-020RS - Импулсно-пневматичен пистолет за почистване (2-ра версия)

Обява №:
6393097
Цена:
337 лв.
Местоположение:

гр. Русе, обл. Русе
Състояние:
Вид:
Аксесоари
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 53 дни.
Допълнителна информация

Tornador е оригинално патентованият германски пневматичен инструмент, чиято технология направи революция за почистване и реновиране на материи, повърхнини и обемни пълнежи. Този пневматичен пистолет с резервоар пулверизира въздух с препарат в много фина смес, завихрена под високо налягане. Подобно на гео-климатично торнадо възниква един вид ротационна фреза, която отделя и засмуква замърсяващите частици от повърхността. Резултатът е ефективно, безопасно и прецизно вихрово полу-сухо пране

Tornador® BLACK Z-020RS е с ергономично изпълнение, със студоизолирана и слабовибрираща ръкохватка. Монтираните в ръкохватката регулатор на сгъстен въздух и шарнирно съединение с нипел увеличават гъвкавостта, а оттам и удобството при употреба. Ротационният механизъм е оборудван с капсуловани сачмени лагери и увеличаваща импулса пружина, осигурена е повече ефективност и удължен живот на въртящия се детайл.

Придружаващата специализирана гама от топ-професионална химия за почистване на най-различни по произход и природа замърсявания дава на Tornador възможности, надхвърлящи досегашните представи - петната от масла, нафта, кръв, текстилни багрила и други органични или не, вече са напълно работими.
Описаната професионална комплектовка Техника+Химия се реализира така:

* изсмуква, извлича и изпира замърсявания, дори от дълбочина на тапицерии и подобни обемни пълнежи - без да подгизват и без мръсотията от повърхността да се просмуква навътре.
* работи под различен ъгъл, върху отвесни и дори обърнати надолу повърхнини, като например автомобилни тавани.
* почиства недостъпните за човешка ръка места в тръби, въздуховоди и неудобни тесни пространства.
* благодарение на технологията за микропулверизация + ротационно завихряне, потре- блението на препарат и мокренето са минимализирани, а изсъхването става много по-бързо.

Подходящ за почистване на дом-офис интериор (тапицирани столове, мека мебел, матраци, килими, т.н.) и също на авто/камионен/друг интериор - врати, джобове на врати и облицовъчни панели, тапицерии и седалки, авто-таванни обшивки (абсолютно безопасно! ), вентилационни въздуховоди и всякакви труднодостъпни места.
За професионално почистване и на автобуси, таксита и превозни средства със специално предназначение, както и за промишлеността, авиацията и корабоплаването.
Незаменим за лесно, прецизно и щадящо пране на маратонки и подобни, дебели връхни дрехи, сакове, куфари и всичко неподлежащо на обикновено мокро пране.

Дори при работно налягане само 4.5 bar може да се постигне добро основно почистване, Tornador® BLACK Z-020RS работи и с малък бутален компресор 240 V / 2.2 kW, при условие за дебит от най-малко 270 l/min. Тоест идеално е пригоден не само за стационарна, но и за мобилна експлоатация.

Пълна консултация, съдействие и качествена поддръжка ще получите от официалния лицензиант на Tornador за Република България на посочените координати.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Георги Петров
https://www.bulmotors.com
обл.Русе, гр. Русе, Бул. Липник 2
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.