back to top

••NEW•• Аспиратор Elica Elite14 60 IX

Обява №:
6381923
Обява от:
Цена:
169 лв.
Местоположение:

град София, област София
Състояние:
Марка/Модел:
ELICA
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 102 дни.
Допълнителна информация

Гаранция: 60 месеца
Безплатна доставка

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Размер (cm) 60
Макс. въздушен поток (m3/h) 336
Свободен възд. поток (m3/h) 450*
Покритие/цветове Тяло в сребристо и панел от неръждаема стомана
Управление Механични пуш бутони
Осветление Халогенно 2 х 28 W
Тип на аспиратора За отвеждащ въздухопровод

5 години гаранция* за избрани уреди за вграждане Elica.

* Търговската гаранция за уреда е за срок от 3 години. За да получите допълнителни 2 години гаранция се изисква регистрация на уреда до 10 календарни дни от датата на доставка.

Моделът Elite14 на Elica е сред топ моделите от серията телескопични за вграждане. Телескопичната система дава възможност абсорбаторът да засмуче и най-далечните готварски изпарения, подобрявайки неговата ефективност. Монтажът е предвиден за вграждане в кухненски шкаф, като по този начин абсорбаторът заема най-малко пространство. Моделът е снабден с двутурбинен мотор и е изработен чрез модерни форми и материали, даряващ с въздух и светлина, там където имате най-голяма нужда.

От 1970 г. Elica е символ на ефективност, иновации и дизайн. Качеството на кухненски абсорбатори Elica са глътка свеж въздух, което прави творенията на марката уникални на пазара. Историята на Elica е история на една италианска компания, която с годините преминава извън националните граници. Компанията е приемана с одобрение и е търсена - със символа Made in Italy, качество, ноу-хау и дизайн. Elica е синоним на високо технологични продукти по целия свят. Elica е пазарен лидер в областта на абсорбаторите.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
 
 
Контакт с подателя
Магазин white technics 73