1. home
  2. »
  3. bcСтроителство
  4. »
  5. Строителни услуги
  6. »
  7. Обява № 6379708

Вътрешни ремонти - хотели, магазини, халета, ленти на халета, офиси, стълбища, паркинги и при пожар

Допълнителна информация

ВЪТРЕШНИ РЕМОНТИ
♦Грундиране и боядисване по стени и тавани, полагане на латекс, полиуретанови бои, емайл лакове антибактериални покрития, байцване, лакиране и циклене на дървени повърхности, полагане на саморазливни покрития по подове и покрития, полагане на тапети.

♦Облицовъчни работи – облицовки с камък, дърво, гранит, гранитогрес, теракота, фаянс и др. по фасади, и вътрешни части, доставка и монатаж на дървен и ламиниран паркет, балатуми и др.

♦Сухо строителство – доставка и монтаж на окачени тавани, преградни стени, предстенни обшивки на метална конструкция и лепене, обръщане около врати и прозорци, доставка и монтаж на сухи и повдигнати подове, подова изолация, направа на куфари и кутии за скриване на тръби и др., по системите на KNAUF Германия. Доставка и монтаж на пожароустойчиви и огнезащитни гипсофазерни плоскости, по стени, подове, тавани и др. Направа на декоративни стени, сводове, скрито осветление, паравани и прегради. Доставка и монтаж на растерни, акустични и алуминиеви тавани. Доставка и монтаж на аква панели. Полагане на вътрешна топло- и шумоизолация, и др.

♦Изкъртване на стени, направа на отвори за прозорци и врати.

♦Изграждане на цялостна или частична подмяна на ВиК и Ел. инсталация.

♦Доставка и монтаж на санитария и всякакъв вид обурудване за бани и мокри помещения - мивки, вани, душове, моноблок, бидета и др.

♦Доставка и монтаж на всякакъв вид осветителни тела - външни, вътрешни, влагоустойчиви, енергоспестяващи и др.

 
 
Контакт с подателя
Обявата е подадена през вестник АЛО
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.