1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Продава/Купува бизнес, идея
  6. »
  7. Обява № 6378662

Продавам бизнес - Идеален Център - Zizzi Cafe

Обява №:
6378662
Цена:
49 000 лв.
Местоположение:

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Тип оферта:
Продава бизнес
Актуализирана преди 10 дни. Валидна още 25 дни.
Допълнителна информация

Работещият бизнес се продава срещу- 49,000 лв. След закупуване на бизнеса, месечният наем към собствениците на помещението е 870 евро! МОЖЕ ДА СЕ ДОГОВОРИ ГРАТИСЕН ПЕРИОД!!!

CAFE ZIZZI... Заведението е разположено в абсолютният център на град Пловдив- ул. Емил де Лавеле 11. Разполага с голям потенциал за развитие на устойчив и печеливш бизнес. Налични са две помещения - приземно/60 кв.м./ и подземно/110 кв.м./. В цената влиза обзавеждане (25 броя маси, 80 стола, дивани и кресла), пълно барово оборудване (+кафе машина и мелачка), оборудвана кухня, две миялни машини, нова ВиК и ел-инсталация, изцяло ремонтирани тоалетни. Напълно зареден бар с безалкохолни, слабоалкохолни и алкохолни напитки.

ПРЕДИМСТВА: Предстоящи промени, които ще увеличат допълнително клиентопотока! Модерна кооперация и естествена сянка! Топ локация!

ПРЕДСТОЯЩО: Зоната със заведения върху новия площад ”Централен” в Пловдив няма да бъде от северната страна на Форума! Първоначалната идея срещу разкопките на Одеона да бъдат изградени кафета, от които да се виждат разкопките е пропаднала. Причината е връзката с ВиК и другата част от подземната инфраструктура, която е върху подлеза на ”Гладстон”. Градските власти са намерили решение - заведенията ще бъдат от западната страна на подлеза. Доскоро там имаше огромни саксии с цветя, както и бяха позиционирани различни детски атракции. В момента цялото пространство е освободено, което позволява там да се изградят временни заведения - кафета и летни барове.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Kostadin Marshavelski
обл.Пловдив, гр. Пловдив, ул. Емил де Лавеле 11
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.