back to top

ПРОМО!!! Промивка на вътрешният радиатор за парното на цени от 99,00лв.

ПРОМО!!! Промивка на вътрешният радиатор за парното на цени от 99,00лв.
Обява №
6378430
Местоположение

град София, област София
Актуализирана преди 18 дни. Валидна още 12 дни.
Допълнителна информация

Нашият съвременен сервиз разполага с модерна техника, както и професионалисти, знаещи в детайли за проблемите, появяващи се най-често в машините. Прегледът на автомобила може да обхваща редица отделни елементи. Все пак, когато предстои настъпването на зимния период би трябвало да се замислим повече и за нашето удобство, което ни предоставя отоплението в купето на колата.
Проверката на парното е процес, който не би трябвало да коства прекалено много време. Повечето автомобилни сервизи определят профилактиката на климатичната система за вид услуга, отнемаща не повече от 1-2 часа. По време на техническия преглед на парното оборудване, техниците от автосервиза ще извършат щателна проверка и ще почистят вашите радиатори.
При проверка на парното двигателя се загрява до температура от 90 градуса, при което техниците измерват съответната температура в кабината на превозното средство. Към запушения радиатор се закача машина, която почиства филтъра на парната инсталация. В почистващата машина е поставен разтвор, който съдейства за ефективното почистване на оборудването, когато температурата в машината достигне 80 градуса. Периодично се пуска вентилаторът в кабината, като процесът се повтаря, докато въздушната струя от парното не достигне температурата от 65 градуса. Подобна профилактика е необходима и наложителна, за да може по-дълго време да се наслаждавате на ефективността на парното във вашата кола. В случай, че процедурата по отпушване бъде успешна е наложителна и промивка и подмяна на атифриза и по останалата част от охладителната система на автомобила, за да бъдат неутрализирани следващи проблеми свързани със запушвания от боклуци и ръжди останали в нея.

Всеки клиент е важен за нас, защото изрядните автомобили са символ на сигурност и увереност.

АКТУАЛНА ЦЕНОВА ЛИСТА:

Отпушване и промивка на вътрешно радиаторче за антифриз* - 99 лв. / джип/бус - 119,00 лв.
Промивка на антифризна система (машинно) + антифриз + профилактика на системата без химикал* - 79 лв.
Промивка на антифризна система (машинно) + антифриз + промивка на системата с химикал* - 99 лв.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Д енд Д трейд ЕООД
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://ddautoservice.bg
http://avtoklimatici.org
Адрес на подателя
област София, София, Младост 1А, бул. Александър Малинов 37