1. home
  2. »
  3. bcДомакински уреди
  4. »
  5. Хладилници, Фризери
  6. »
  7. Обява № 6368222

LG Side by Side с диспенсър и лед. генератор без свързване към мрежата НАМАЛЕН на 1000лв.

Обява №:
6368222
Обява от:
Цена:
1 200 лв.
Местоположение:

гр. Бургас, обл. Бургас
Състояние:
Вид:
Хладилник с фризер
Марка/Модел:
LG
Цвят:
Инокс
Особености:
С ледогенератор Саморазмразяващ С контейнер за вода
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 45 дни.
Допълнителна информация

Основна информация *

Производител: LG Модел: LG GW-L227HNXZ хладилник-фризер / A ++ / Охлаждане: 365 L / замразяване: 173 L / неръждаема стомана
Енергийна ефективност (A ++ - G): А ++
Консумация на енергия (kWh годишно): 313,9
Звездно индикаторно фризерно отделение (* до ****): ****
Нетна вместимост (литри): 538
Количество за пълнене на хладилна част (литри): 365
Количество за пълнене фризер (литри): 173
NoFrost (намалява обледеняването и образуването на замръзване): Общо NoFrost
Отделение за свежест близо до 0 ° C (запазва храната по-дълга): да
Устройството е вградено (може да се изисква специално оборудване): не
Устройството има индикатор за важна информация за устройството: да
LG Electronics представя: Side by Side GWL227HNXZ
Рамо до рамо с дозатора за лед и вода и технологията LG Total No Frost
GWL227HNXZ е подчертан модел на LG с клас на енергийна ефективност A ++. Разбира се, пълният комфорт Side by Side също е включен във вашата домашна кухня: Функции като Total No Frost и Bioshield ™ ви спестяват досадното размразяване и гарантират хигиенично съхранение на храната ви, които остават изключително свежи и трайни. Разпределителят за лед и вода ще обслужва вас и вашите гости за нула време с кубчета лед, натрошен лед или вода - без страничната страна отстрани да бъде свързана към връзката с вода. Акцентът на свежестта е V-Fresh от LG: въздухът може да се отстранява от отделението с едно натискане на бутон - така зеленчуците могат да се съхраняват по-дълго.
Описание на основните характеристики
Фигурен линеен компресор
Линеен компресор ™
Тихо и ефективно: Иновативното функциониране на тази задвижваща технология води до по-малко триене. Това елиминира смущаващия шум при стартиране и консумацията на енергия е значително намалена. LG предлага 10-годишна удължена гаранция за Linear Kompressor ™: Освен двугодишната пълна гаранция за цялото оборудване, има още осемгодишна гаранция за материали за линейните компресори (с изключение на търговската употреба). Това предимство важи само за ново оборудване, закупено от 1 март 2010 г.

Фигура Общо без замръзване
Общо без замръзване
Без досадно размразяване, без образуване на вода, без образуване на лед върху храната. Технологията LG Total No Frost може да се похвали с иновативна циркулация на въздуха в целия интериор, което я прави много по-удобна и ефективна от обичайните системи за полу-без замръзване. С Multiairflow Recirculation Cooling ™ технологията LG Total No Frost гарантира, че температурата в зоната на охлаждане е равномерно разпределена, до 76 процента по-равномерно, отколкото при системите Semi-No Frost. Това се осигурява от множество канали, които позволяват на студения въздух да тече постоянно и едновременно във вътрешността. Също така образуването на лед върху храната се елиминира: зоната на фризера постоянно се лишава от влага в режим на охлаждане, така че ледът вече не може да възникне. Благодарение на силната циркулация на въздуха също няма нехигиеничен кондензат. Задната стена в зоната за охлаждане остава суха.

Фигура разпределител за лед и вода
Разпределител за лед и вода
Истински връх на този LG Side by Side е разпределителят за лед и вода. Ледените кубчета и дори натрошеният лед се предлагат за коктейли и сладолед при натискане на бутон. Разбира се, можете да си купите и хладна, бистра вода. Никога няма да искате да го пропуснете отново - независимо дали на следващото лятно парти или просто за всекидневен лукс. Супер удобно: не е необходима фиксирана вода връзка!

биощит ™
По-малко бактерии, повече трайност. Интериорът на този хладилник-фризер LG е защитен от иновативни технологии. Bioshield ™ гарантира, че бактериите не могат да влязат във вътрешността. Тъй като гумените уплътнения на този модел са покрити, за да предпазват от деформация и отлепване антибактериални. По този начин вратата се затваря плътно в дългосрочен план и храната ви остава по-дълга.

Magic Crisper ™
Moist Balancer Crisper за оптимално съдържание на влага е много специално покритие: върху оребрените повърхности влагата се събира от плодове и зеленчуци, която след това селективно се връща към храната. В зависимост от храната, това ще удължи времето за съхранение с до четири дни - и това при нормални температури на охлаждане.

Фигура клас на енергийна ефективност A ++
Клас на енергийна ефективност A ++
Всички хладилници LG отговарят на клас на енергийна ефективност А. Благодарение на добавянето на A ++, GWL227HNXZ спестява до 45 процента повече енергия в сравнение с другите модели. И това в комбинация с страхотни функции като Total No Frost или Moist Balance Crisper. Икономичен в консумацията, ефективен при работа с пълна мощност - това е чисто качество на LG.

Преглед на най-важните данни
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Линеен компресор ™ (супер тих)
Общо без замръзване (никога не размразявайте отново)
Разпределители за лед, натрошен лед и вода
V-Fresh (за по-дълго съхранение на плодове / зеленчуци)
Конвекционно охлаждане с много въздух (иновативна циркулация на въздуха в целия интериор)
Moist Balance Crisper (влажна повърхност за контрол)
Bioshield ™ (антибактериално ефективно уплътнение на вратата)
Дигитален дисплей
Цвят: отпред: четка, корпус: неръждаема стомана
Клас на енергийна ефективност A ++
Водоснабдяване: 1,5-литрова бутилка с вода или резервоар за вода (вътрешен) / не се изисква фиксирана връзка с вода
Добър външен вид
Гаранция
Цена:1200лв.
Предлагаме богата гама едра и дребна техника, нов внос от Германия. Уредите са проверени, тествани и почистени, с Гаранция. Водещи топ марки на Немския пазар.

Магазина е в Меден Рудник бл.551 до кафе Авеню

Можете да си закупите новия електроуред от нашия магазин и на изплащане. Бързо удобрение до 10 мин

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Ти Пи Хоум ЕООД
обл.Бургас, гр. Бургас, ж. к. Меден Рудник бл.551 до кафе Авеню
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.