back to top

Топ Оферта на Вносител: Професионален Масажен Стол с Нулева Гравитация

Обява №:
6363800
Обява от:
Цена:
1 499 лв.
Местоположение:

град Варна, област Варна
Актуализирана вчера. Валидна още 34 дни.
Допълнителна информация

https://масаженстол.com/
https://масаженстол.com/

Модел RL-001 е нов за 2019 година
Нов модел масажен стол с оптимизирана площ на разгъване(разгъва се напред) - не изисква допълнително отстояние зад него.
Подгряване на гърба до 45 градуса.
32 въздушни масажори
8 механични масажори
6 Различни Масажни Техники
Масажното време се избира преди ползване.

https://масаженстол.com/
https://масаженстол.com/

Масажен стол RK-8900S

Масажният стол Комтек RK-2106 е оборудван с най-новите технологии, симулиращи удоволствието от истински масаж от професионалист.

Столът е оборудван с най-новия модел извита шина, която чрез 3D синхронизация извършва дълбок и многоъгълен масаж на гърба и седалището. Притежава функцията ”Нулева гравитация”, при която тялото е поставено под определен ъгъл, за да се разпредели тежестта на тялото по дължината на стола и да се постигне усещането на безтегловност - за възможна пълна релаксация. Столът е снабден с многопластови въздушни възглавници, за да може да се насладите на релаксиращи и комфортни масажни техники. Масажите, които се предлагат от стола са на принципите на традиционната китайска медицина, където се прилага натиск върху 12-те меридиана. Масажирането на определени точки на меридианите и на акупунктурните точки подобрява кръвообращението и активира функциите на тялото, с цел да се получи хармония между Ин и Ян.

Столът е изработен от кожа без мирис, чиято повърхност може да се почиства, за да Ви предостави здравословен и комфортен масаж. използва мотор с надеждно качество, с ниско ниво на шум и дълъг живот. Нивото на шум е под 50 dB по време на употреба (националния стандарт - 60dB). Също така столът е екологичен и с ниска консумация на енергия. Мощността на стола е 240W, енергийната консумация в режим на готовност (stand-by) е само 1W, отговарящ на европейските еко стандарти.

https://масаженстол.com/
https://масаженстол.com/
4D масажна функция
и сканиращ сензор

3D масажната функция се извършва от ролковите масажни бобини, което създава усещането за масаж с човешки ръце. За по-интензивен масаж в дълбочина, потребителите могат да увеличат силата на 3D функцията. Също така може да изберат положението на облегалката за глава и да фиксират зоната на напрежение във врата. използва технология за сканиране на тялото, като кара масажните ролки да прилягат към уникалните извивки на всяка фигура. Това осигурява персонализиран масаж за всеки човек, който използва стола. Всеки път, когато нов човек седи на стола, технологията за сканиране на тялото определя най-добрите места за ефективен масаж.

https://масаженстол.com/
https://масаженстол.com/

Загряване на гърба при масаж

Масажният стол използва технология за нагряване на масажни ролки, която предлага цялостно отопление, докато валякът масажира рамото, гърба, талията и задните части. Тази технология, в съчетание с функция за отопление, формира уникална система за топлинен масаж, която подобрява кръвообращението, ефективно облекчава умората и значително подобрява цялостния масажен ефект.

https://масаженстол.com/
https://масаженстол.com/
Масаж чрез въздушни възглавници

Новата технология за масаж, чрез въздушни възглавници се състои в свързването на талията и задните части, като могат да изпълняват функциите на опъване на талията във въздуха. Прогресивните въздушни възглавници са многопластови и могат да извършват слаб или силен дълбок масаж на мускулите. Столът е оборудван с въздушни възглавници, покриващи различни точки на тялото. Те предлагат релаксиращ масаж на рамене, кръст, таз, бедра, ръце, крака и ходила. Пулсиращите въздушни възглавници увеличават циркулацията на кръвта.

Масаж на ръцете
с въздушно налягане

Коженият стол използва подлакътници тип ”капсул”, вградени въздушни възглавници и пунктирана повърхност за по-комфортен масаж на ръцете, независимо от ъгъла, в който столът е наклонен. Тази функция в комбинация с въздушния натиск върху зоните на седалките и краката и функцията за нулева гравитация позволява на тялото Ви да се наслаждава на масажа.

Многобройни настройки на системата
за масаж на краката

Системата за масаж на крака е проектирана с независима възможност за контрол, за да отговаря на различни изисквания за масаж. RK-8900S разполага с иновативна двустранна техника за месене, която се осъществява заедно с отопление на краката. Масажът обхваща краката под коляното, прасците, глезените, пръстите и стъпалата и е комбинация от въздушен и ролков масаж. Крачната секция е регулируема с помощта на дистанционното управление. С едно натискане на бутон може да регулирате височината на крачната секция, така че потребителите с различна височина да получат ефективен масаж.
Нулева гравитация
и разтягане

Чрез синхронизация на облегалката, седалката и крачната система, масажният стол предлага на потребителя най-доброто неутрално тегло, като създава напълно спокойна, естествена и удобна масажна поза, която намалява налягането в сърцето и гръбнака и увеличава кръвоснабдяването и подаването на кислород към мозъка. По този начин подобрява качеството на съня и премахва умората. Режимът нулева гравитация дава на потребителите усещането, че се намират в космическа капсула, в пространство без гравитация. Тази технология създава по-дълбоко чувство на релаксация.

Съвети: Позицията ”Нулева гравитация” е най-естественото и най-релаксиращо място за тялото, при което краката са разположени по-високо от сърцето, под ъгъл 128º ± 7º, което поддържа функциите на тялото на оптимално ниво.

Програмата за стречинг разширява вътрешните коремни мускули и отпуска диафрагмата. При използването и гърба се разтяга, чрез пълно извиване. Тази програма е предназначена за хора, които водят заседнал начин на живот и търсят пълно раздвижване на кръвта и гръбначните мускули.
Масажни техники

1. Месене
2. Потупване
3. Натиск
4. Почукване
5. Месене и натискане
6. Ролков
7. Разтягане
8. Месене, чрез пръсти
9. Обратно триене

Онлайн Магазина разполага с различни видове масажори, масажни седалки, масажни облегалки, масажни столове за лечебен масаж и за здравословен масаж.

Фирмата притежава сертификат за Европейско качество!

Фирмата ГАРАНТИРА Най-ниската цена за всеки един продукт!

*** В СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ НИ СЕРВИЗ приемаме за ремонт всички видове електрически триколки, електрически скутери, електрически атв,atv, електрически ховърборди, електрическа триколка, скутер, ховърборд и др. ***

Модел RL-001 е нов за 2019 година
Нов модел масажен стол с оптимизирана площ на разгъване(разгъва се напред) - не изисква допълнително отстояние зад него.
Подгряване на гърба до 45 градуса.
32 въздушни масажори
8 механични масажори
6 Различни Масажни Техники
Масажното време се избира преди ползване.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
 
 
Контакт с подателя
Hoverdream EOOD
https://масаженстол.com
Адрес на подателя
област Варна, Варна