1. home
  2. »
  3. bcИзкуство, Хоби
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Обява № 6362665

Грамофонна плоча Elvis in the movies - Песни на най- великия Елвис Пресли във киното 57,58,59,61,196

Обява №:
6362665
Обява от:
Цена:
45 лв.
Местоположение:

гр. Варна, обл. Варна
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 25 дни.
Допълнителна информация

Грамофонна плоча Elvis in the movies - Песни на най- великия Елвис Пресли във киното 57,58,59,61,1962 година - плоча ценност са ценители!
Притежавайте творчеството на този велик музикант и се насладате на неговата музика която гали приятно емоцийте и сърцето!
Плочата е прекрастно състояние - изработена и внос от Англия!!!

Мирисът на винил, усещането че държиш грамофонна плоча на поне 30- тина години и се наслаждаваш на стара качествена музика - това прави една грамофонна плоча безкрайно ценна и ценнност за колекционери и ценители!

Грамофонната плоча е съхранявана грижливо и в изключително добро състояние и отлично запазена за годините си!

*** Предимствата на плочите са издръжливостта, дълготрайността при добро съхранение и просвирвани на качествен грамофон (вечния звуконосител), добри динамични характеристики, добра честотна лента на записа, приближаваща се максимално до реалното звучене, за разлика от съвременните компактдискове, където звуковият сигнал преминал веднъж в цифров формат, при който значително се намаляват качествата на сигнала, които след това не могат да бъдат възстановени. Споменатите по-горе характеристики правят плочите по-добри в реалното звуково възпроизвеждане от всички носители на записи, като компактдискове и лентови носители на запис, като аудиокасети и др. През последните няколко години интересът към грамофонната плоча се завръща поради най-реално възпроизвеждане на записания звук. Възражда се и производството на съвременни грамофони и грамофонни дози, които имат много по-добри качества и по-дълъг живот.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Добрата стока е тук - Частно лице!
http://bazar.bg/ads/user/770761
обл.Варна, гр. Варна, 30 дни
Обяви от същия потребител: Виж всички 1334 обяви
 
Тази обява е намирана по: грамофонни плочи elvis
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.