Архитектурно Проектиране на Хубави Къщи и 3D Готови Проекти за Къщи на НАЙ-ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Обява №:
63575
Обява от:
Местоположение:

гр. София, обл. София
Актуализирана вчера. Валидна още 9 дни.
Допълнителна информация

.

АРХИТЕКТУРНО АТЕЛИЕ СОФИЯ I АРХИТЕКТУРНО ПРОЕКТИРАНЕ НА АДМИНИСТРАТИВНИ, ПРОМИШЛЕНИ И ЖИЛИЩНИ СГРАДИ I предлага цялостно 3D архитектурно и строително проектиране на жилищни сгради, административни сгради, обществени сгради, промишлени сгради, къщи, вили, къщи за гости, хотели, хосписи, сгради за производства, офиси и други.

Екипът ни се състои от опитни архитекти и инжинери по всички специалности с повече от 20 години практика в строителството. Осигуряваме съгласуване за проектираните сгради до разрешение за строеж и авторски надзор при изпълнението.

Предлагаме собствен интернет адрес с архитектурните технически планове, разрези и фасади на сградата и фотореалистични визуализации от 3D модела на последния идеен проект.

По желание на инвеститора разполагаме и с галерия от готови проекти за къщи с разнообразни планове и фасади, като средната цена е от 7 Е/м2 по основните специалности.

Проектите ни за къщи са: проекти за едноетажни къщи, проекти за двуетажни къщи, проекти за триетажни къщи, проекти за къщи-близнаци, проекти на еднофамилни къщи, проекти на многофамилни къщи, проекти на къщи за гости и проекти за вили.

Ключови думи: готови проекти сгради, готови проекти за къщи, архитектурно проектиране на жилищни сгради, жилищни сгради проекти, проектиране на жилищни сгради, 3D проекти

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
АРХИТЕКТУРНО АТЕЛИЕ СОФИЯ
http://arhitekturno-proektirane-na-sgradi-hoteli.business.site
обл.София, гр. София, София 1404, ул. ”Костенски водопад”, бл.245
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.